• durun sövmeyin, fatih tezcan iddiasıdır.

    kaynak

    yazıyı okudum ve fatih tezcan hayatımdan 2 dakikamı çalmış oldu. okuyun, sizinki de boşa gitsin.

    yazıda ayrıca fesli kadir’e de övgüde bulunulmuş. umarım yunanistan’la vizeler kalkar ve kendi gibi düşünenlerle sözkonusu ülkeye göç eder ve akıl hocasını ruhu şad olur.

    ne diyim, allah (varsa) herkese akıl, fikir, zeka, yorumlama yeteneği versin.

    edit: bir insanın benim entry’ye nefretengiz (var mı böyle bir kelimeyi? bilmiyorum) tepki vermesi için tek koşul çükünün kalkmıyor olmasıdır.
    ayrıca babanız ssg mi de neyin paylaşılacağına siz karar veriyorsunuz at kafaları.
  • bir insanın ağzıyla götünün yer değiştirmesi sonucu ortaya çıkan önerme. sevgili fatih tezcan, devrin kapandı gitti. sikik sikik konuşuyorsun ağzını yüzünü seveyim :)
  • akit'ten sonrasını okumad..
    bunu yazmak bile gereksiz.
  • sırf birkaç favori almak için, bir müptezelin saçmalıklarını burada paylaşıp, daha fazla kişinin bu saçmalıkları okumasını sağlamak, çok net olarak gerizekalılıktır.
  • ''ben yayınlarımı 5816 yokmuş gibi yapıyorum, çünkü bir müslüman dini gereği hakkı konuşmak zorundadır. ben müslümansam, her şeyi açıklamak, kaynaklarla, belgelerle ortaya koymak zorundayım.” dedi 25 yıldır rte ve ak partinin tüm pisliklerini kamufle etmek için 40 dereden 40 su getiren karısından çocuğunu almak için karısına mahkemede fetöcüye varana kadar suçlamalar yöneten eski fetöcü şizofren islamcı.
  • o kadar çok kamufle edilecek eser yaptıki sata sata bitiremediler, atatürk bunlara ne yapmış kardeşim insan gibi yaşamaları için savaşmış, cumhuriyet rejimi getirmiş, seçme ve seçilme hakkı vermiş, yaptığı devrimlerle okur yazarlık oranı artmış, üniversite kürsüleri kurmuş, yurt dışından prof. getirmiş, başarılı öğrencilere yurt dışında okumaları için burslu yollamış vb... sosyal ve siyasal devrimler yapmış. günümüzde hıyarın biri çıkacak ve atatürk'e hakaretler edecek. bu insanlar bu kadar mı nankör acaba ?
  • atatürk kamufle etmeye gereksinim duyulacak hiçbir şey yapmamıştır. bütün ömrünü bir milletin kurtuluşu için harcamış daha yeni kurulan bir ülkenin dünyada çağdaşlığı ve modernliği ile duyurmuş, vizyon sahibi büyük bir adamdır. dünyanın neresine gidilirse gidilsin kendisini tanıyan birileri mutlaka bulunur ve türklerin böyle bir lidere sahip olduğu için ne kadar şanslı olduğu defalarca söylenir. öyle büyük bir liderdir ki dünyanın bir ucundan diğer ucuna, ülkemiz ile alakasız yerlerde anıtları bulunur. yine öyle büyük liderdir ki, bazı şerefsizler bu adam analarını orospusu yapmış da 7/24 üstlerinden geçmiş gibi bir kinle bok atmaya, karalamaya çalışmaktadır. kimse atatürk'ü sevmek zorunda değildir ama bu ülkede yaşayan herkes ona ve yaptıklarına saygı duymak zorundadır. şu an onu eleştirebiliyorsanız bile bu atatürk sayesinde mümkün olmuştur. şu an istediğiniz gibi din çığırtkanlığı yapabiliyorsanız, din adı altında binbir çeşit ahlaksızlığı yapıp binbir çeşit iftira atabiliyorsanız, atatürk'e minnet edeceksiniz.
  • fatih tezcan ı sallayan var mı ki lan? adam bildiğin müptezel olup çıkmış. bunları degil dinleyen selam veren yok. bunların yazıp çizdiğini önemli imiş gibi başlık açmayın. sonra gerçekten önemli olduklarını düşünüyorlar.

    not: ağır saçmalamış yine.
  • bakalım sahibinin 17 senedir yaptıklarını kamufle için ne yapacaklar fatih ?
  • "adnan menderes'e o konuda ben de kırgınım" denmesine sebep olabilecek iddia.
hesabın var mı? giriş yap