hesabın var mı? giriş yap

  • kalede engin, ridvan, oguz ve aykut oldugu surece hic korkmayacagimiz mac. dusundukce heyecanlaniyorum. en az 5 cekeriz.

  • tek başına, sek içilecek bir içki değil 2. bardakta içinize bayar ama güzel kokteyllerin vazgeçilmezidir. baileys + malibu + süt burada çok yazılmış, bol buzla birlikte efsane olur ama benim vazgeçilmezim bmw yani baileys malibu, whiskey.

    kolay yapılışı :

    1/3 baileys (irish cream)
    1/3 malibu
    1/3 whiskey

    shaker veya ilkel yöntemlerle karıştırılır, 2-3 buz parçası blender yardımıyla inceltildikten sonra içine atılır. genelde buzları kalıp halinde de tercih ederler ama bu şekilde daha güzel olur. bir de likör bardağınız varsa mis.

    http://st.depositphotos.com/…iqueur-in-glass-on.jpg

    https://www.youtube.com/watch?v=g3dfoeg8vuq

  • tık

    akp'li arkadaşlarını derin hüzne boğarak koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede ölmüştür. vah vah, şimdi kimi çıkaracaklar trt'ye acaba?

    edit: ekleme

  • şu an genel olarak bebek ürünleri satan bir sitenin alt limitsiz 50 tl hediye çeki konusundalar. adamlar deli gibi alacak şey arayıp bulamıyor. resmen acı çekiyolar. bazısı son çare ıslak mendil kağıt havlu falan abanmış.

    "ne alıyoruz beyler alacak bir şey bulamadım ?"

    "alacak bir şey bulamadım. evli olmayanlar, çocuğu olmayanlar ne alıyorsunuz?"

    "para ödemeden sipariş verebiliyor muyuz"*

    edit: gündüz bu entryi girdiğimde konuya 10-15 kişi yazmıştı. yani esas ölücüler henüz damlamamıştı. şimdi baktım 11 sayfa olmuş. öyle ölücüler gelmiş ki bugüne kadar böylesini görmemiştim. konu resmen ölücülükte nirvana olmuş. hepsini okumadım ama +50 hatta +70 sipariş verenler varmış. onlardan bir örnek:

    "30+ siparisimden hic biri iptal olmamis sasirdim. birkac tanesi siparis hazirlaniyor olmus. yollamazlar diye fazla ugrasmadim. keske somurseydim iyice"`

    birinin "napacaksınız o kadar ürünü?" sorusuna cevabı:

    "5 bizim aileye, 4 tanede kiz ardasimin ailesine nevresim aldim. 2 hesapla tel kilif aldim. 4 hesapla masa lambasi aldim. 2bizim aileye, 2 kiz arkadasim ve kardesine. gerisi canak,comlek,tencere,tava, sac kurutma vs."

    adam sülalesinin çeyizini dizmiş amk.

  • üst edit: operatörlerin bu konuda harekete geçtiği bilgisi geldi. kullanıma kapalı hatlar açılmış, kullanım paketleri yüklenmiş herkesin emeğine sağlık, teşekkürler.

    edit2: seviye belli adlı yazarımızın mesajını aynen kopyalıyorum: merhaba,
    yaklaşık 10 yıllık turkcell çalışanıyım (fan değilim), depremin olduktan çok kısa sürede kapatlı hatlar açıldı ve borçtan dolayı kapamalar askıya alındı. eğer sorun yaşayan varsa 532 yi arayıp bir sorgulasın başka bir aksilik olabilir. genel bir durum var ise tespit edilip çözüleceğine eminim.
    bu arada sadece bu afet değil hepsinde de benzer önlemler alınmıştı.
    hepimize geçmiş olsun :(

    fatura borçları yüzünden aramalara kapatılan hatlar kullanıma açılmalı, ön ödemeli hatlar bakiyesi olmasa da kullanıma aktif hale getirilmeli acilen. bu sebeplerle yardım alamayan vatandaşlarımız olabilir.

  • asıl şaşılacak olan 16 nın rakam olduğunu söyleyen kişinin matematiği mantıklı bulmasıdır zaten.

    edit: başlık sahibi hatasını düzeltmiş, ve işbu entry biraz havada kalmış durumda. lakin aynı hatayı yapacaklara ibret olsun diye silmeyeceğim.

  • bu adamın tek numarası var. orta saha civarında topu alıyor, sekiz kişiyi çalımlayıp gol atıyor.
    ama biz bir grup futbol izleyicisi olarak bu tür gollerden sıkıldık artık. yeni bir şeyler bulması lazım.
    kendi kullandığı korneri rövaşatayla gol yapmayı deneyebilir mesela. yalnız top doksana gitmezse saymam.

  • az önce balkona çıktım. aşağıda iki tombik teyze vardı. başörtülü, kendi halinde, ellerinde eczane çantası olan ve sürekli bir yerlere yetişen teyzelerden. ne konuşuyorlardı anlamadım, biri diğerine şunu dedi:

    "benim içim dışım bir, içim de şişko, hep yemek düşünüyorum kötülük değil"

    kahkaha attım. inip teyzeyi yiyesim geldi. kırt kırt kırt!