hesabın var mı? giriş yap

  • ıspanaktan açılan muhabbettir. nereye gideceği ise meçhuldur.

    baba: ya bu ıspanak yemeği ne kadar güzel oldu. ıspanaklar mı iyiydi, yoksa elimin bereketi mi?
    kızı: sevgini katmışsındır.
    baba: seni yaparken de sevgimi kattım, ama hiç güzel olmadın.
    kızı: (oha!?!?)

  • +abi bu kül tablasına kaç para yazıyım?

    - yaz la işte, 2 3 4 5 bişeyler, kafana göre

    beymenin de aslında küçük esnaf olduğunu gösteren zerzevat.

    debe: mutlu oldum lan, ilk defa girdim, teşekkürler :)

  • terör örgütü ile bağlantılı ise bugüne kadar yakalamayan içişleri bakanlığı suçludur.bu insanların adli sicil kaydı temiz ise adalet bakanlığı suçludur. bu adamlar ile ilgili hâlâ işlem yapılmamış ise emniyet müdürlüğü suçludur. sıra ibb'ye gelene kadar suçlu olanlar yakalansa ülke düzelir.

  • "covid türklere bulasmiyor!"alman menşeili bir genetikci araştırma grubunun ortaya atmış olduğu bir bilimsel çalışma degildi, oytun'un insanlarin gözünün icine baka baka hic yapilmayan bir calismayi varmis gibi anlatmasiydi.

    oytun insanlarin hayatlariyla oynadi. tedx konusmasi itiraflarla dolu. covid-19'da insanlarin hayatlariyla oynadi. kanitlar her yerde ve hala elini kolunu sallaya sallaya disarida gezebiliyor.

    oytun sadece bir sarlatan, bir firsatci degildir. bir sucludur. adalet sisteminin calismamasi suclarinin kanitlanmadigi anlamine gelmez.

  • iki gunlugune yurt disina giden arkadastan gelmis: "ulkeyi iki gun terk ettik teror bitmis, israil ozur dilemis, aylar sonra milli takim mac kazanmis... tek sorun ben miydim arkadas!!! bi' kac gun daha donmesem super guc olacak memleket"

    hayir yani iki gunlugune gittigi ulkede de hukumet düştü.

  • (bkz: ruhi çenet'in youtube kanalının çalınması)

    ruhi cenet mevzusundan sonra dikkat edilmesi gereken hususlar

    gönderici e-posta adresi: phishing e-postalarında, gönderici e-posta adresi genellikle sahte veya şüpheli olabilir. resmi bir şirket veya kurumun e-posta adresi olması beklenen bir e-posta adresi yerine, garip uzantılar veya farklı bir yapı kullanılabilir. örneğin, "info@yourbank.com" yerine "yourbank@gmail.com" gibi.

    bağlantıların adresi: phishing e-postalarında, metinlerde veya düğmelerde tıklanabilen bağlantılar sizi gerçek site yerine sahte bir siteye yönlendirebilir. bağlantıya tıklamadan önce, bağlantının url'sine bakın. resmi bir kurumun veya hizmetin url'si olması beklenir. eğer şüpheli veya karmaşık bir url varsa dikkatli olun.

    dil ve yazım hataları: çoğu phishing e-postası, dil ve yazım hataları içerir. resmi bir kurum veya şirket genellikle profesyonel bir dil kullanır ve e-postalarda yazım hataları nadirdir. dolayısıyla, beklenmedik dil veya yazım hataları içeren e-postalara dikkat edin.

    acil ihtiyaç duyulan eylemler: phishing e-postaları genellikle acil bir yanıt veya hızlı bir eylem gerektiren bir mesaj içerir. örneğin, hesabınızın tehlikede olduğunu veya bir fırsatı kaçırabileceğinizi belirten mesajlar olabilir. bu tür acil durumları yaratmak, sizi düşünmeden hareket etmeye zorlayabilir.

    kişisel bilgi talepleri: resmi bir kurum veya şirket, genellikle e-posta yoluyla kişisel veya hassas bilgileri istemez. bu tür bilgileri paylaşmadan önce, e-postanın gerçekten güvenilir olduğundan emin olun.

  • "her ailede aileyi mahveden, iflas ettiren, kavga çıkaran, haksızlık yapan, ortalığı birbirine katan, huzur vermeyen, hak ettiğinden fazla malı üstüne alan en az bir amca veya bir dayı vardır. bizde yok diyosanız bu kişi babanızdır!"