hesabın var mı? giriş yap

  • günde bir veya iki adet kullanıma uygun kapsül şeklinde olanları solgar ve gnc gibi dünyaca ünlü markalar tarafından üretilen bitki/bitki özüdür.

    kore, amerikan, çin ve sibirya ginsengleri gibi pek çok türü vardır. en kalitelisinin koreden çıktığı söylenir bu ağacın. amerikan ginsengi de daha çok orta yaş ve üstü insanlar tarafından kullanılır çünkü normal ginseng etkilerinin yanı sıra şeker dengeleyicidir.

    ginseng kapsüllerinin diğer herbal kapsüllere göre avantajı etkisini göstermesi için uzun süreli kullanıma ihtiyacınız olmamasıdır. herhangi bir zamanda atabilirsiniz ve kısa süre içinde etkisi görürsünüz. stresli, sinirli olduğunuz zamanlarda kullanarak kendinizi kontrol altına alabilirsiniz.

    bu hapların kullanımının bu rahatlatıcı etkisi kesinlikle kişiye bir kaygısızlık vermez. çünkü olayları mukayese ve yorumlama yetinize etkisi olan, sizi bilinçdışı davranışlara iten bir bitki özü değildir. aksine sizin yorumlama ve durumu kontrol/idare etme gücünüzü daha kontrollü ve akılcı kullanmanızı sağlar. işleri yavaş yavaş yoluna sokmanıza fayda ederek sonuca bağlı doğabilecek stresi önler.

    tüm bu sebeplerden dolayı yıpranmamanıza yardımcı olur ve ömrünüzü uzatmasının sebebi budur.
    ginseng kullanan biri fevri hareketlerde nispeten daha az bulunur. arada bir kullanmakta fayda var bence, ama pahalı da bir üründür maalesef, bu gnc ve solgarın zımbırtıları hep böyle.

  • iranlıların bir kısmının daha uçaktayken başörtülerini çıkarıp attığını, hatta bazılarının uçağın tuvaletinde üstünü değiştirerek askılı t-shirt, şort vs giydiğini, üstelik iranlı kızların genellikle güzel ve bakımlı olduğunu bilmeyen arkadaşları rahatsız eden durum.

    sıkıntı yok gelsinler.

    sen hiç ingilterenin fransanın iranlı turist gelmesin, hintli turist gelmesin, afrikalı turist gelmesin vs. dediğini duydun mu?

    edit: türkiye'de millet üstsüz denize giriyor ama yukarıdaki edite göre şort giyen iranlı müslüman ülke olduğu için türkiye'ye gelmezmiş. allah akıl fikir versin, ne diyeyim?

    edit 2: eleman sayfalarca ayar yiyince entry'sini baştan aşağı değiştirmiş ama orijinal entry tabi ki burada

  • "biz ...."
    "allah'tan korkarız, kuldan korkmayız"
    "acun abi"
    "sahaya gömerim/gömeceğim/gömdüm"
    "acun abi"
    "geçen sene ......"
    "..... ile kader ortağıyız"
    "acun abi"
    "biz, adamız"
    "adam olana ......"

    (hareketler: boğaz kesme, adu ket, maymun dansı, bayrakla bilimum hareketler)

    "acun abi"

    (bkz: özetleri izlediniz)

  • thy'nin yeni viral videosu.
    http://www.youtube.com/watch?v=rwc1ehpsjxw

    güyya eleman sevgilisine evlilik teklifi etmek ve güzel bir video çekebilmek için ülke ülke dolaşmış.
    bence asıl inanılmaz olan kızların bu videoyu facebook'ta ayyy ne güzeeeeel diyerek paylaşması.

    hadi geçtim thy reklamı oluşunu, adama sormazlar mı, üç ay boyunca bana yalan mı söyledin, madem bu kadar ucuzdu, önce evlenme teklifi etseydin de birlikte gezseydik diye. ben olsam kesin maraz çıkarırdım.

  • “çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. „

    al capone

  • başlığı açan adama ayar vermeye çalışanları da göstermiştir.bu adamlardan gün içinde 6 tanesi 9 tl'den sigara alıyorsun, 100 tl verip bu adamın matematigine güvenip para üstünü saymadan cebe atıyorsun.
    (bkz: çarpım tablosu ile diferansiyeli bir tutan sözlük yazarı)

  • gans, 2014'te (bkz: ıan goodfellow) ve silah arkadaslari tarafindan su paper ile tanitildi. mimarinin icinde 2 farkli model var generator ve discriminator, generator surekli yeni data uretmeye calisir, discriminator ise generator tarafindan uretilen datanin gercek olup olmadigina bakar. zamanla generator sahte data uretmekte uzamanlasirken discriminator ise sahteyi gercekten ayrimakta uzmanlasir. genelde kalpazan-polis ornegi verilir konuyu high level anlatmak icin. sonucta boyle, boyle ve soyle cok guzel uygulamalar ortaya cikar.