hesabın var mı? giriş yap

  • cevabı kabataş'ta görüntü var özgecan'ın katlin de ise deliller var olan soru. bunlar ciddi ciddi kabataş'ta çıkan ve bunların iftiralarını ortaya koyan görüntüleri yok sayıyorlar ya ben ona şaşırıyorum. lan kabataş'ta görüntü var var olmasına da sizi desteklemek bir yana iddialarınızı çürütücek şekilde var. yalan söyledik özür dileriz diyecek onur yok sizde ama onda haklısınız bak.

  • sen hiç utanma benim güzel kardeşim!!!

    vatanımı bu hale getirenler, milletimi bilfiil aç ve açıkta bırakanlar o akan gözyaşının hesabını vermeden gidemezler bu diyardan.

    gerçekten üzüntü verici

    edit:

    1-bana mesajlar geliyor video ocak ayına ait diye. kusura bakmayın ben yeni gördüm videoyu. lakin bu tür mevzuların tekrar tekrar konuşulması ve ülke gündemine gelmesi taraftarıyım.

    2-sözde dogalgaz rezervleri, abdullah gül adaylığı veya büyük ihtiyaç ayasofya cami gibi yapay mevzulardansa bu ülkenin gerçek sorunları sürekli gundemde tutulmalı ve halk sürekli kedisini yöneteni sorgulamalı.

    3- (bkz: turkiye'nin 15 bin imama ihtiyacı var) yazık!!!!

  • nehir'in annesi beşiktaşlıdır ve kızıyla tezahürat yapmaktadır.

    anne: siyah!
    nehir: beyaz!
    anne: siyah!
    nehir: beyaz!
    anne: en büyük!
    nehir: beşiktaş!
    anne: hadi bir daha. siyah!
    nehir: ya ben pembe demek istiyorum artık!

  • başlık: askerlik paralı olacak diyolar

    entry: hazır bedavayken hemen şubeye gittim. kaydımı yaptırdım, kasım da askerim inş.

  • buna mı dava açmışlar? ihlas'a açsınlar davayı milletin parasının üstüne oturdular yıllardır ve isimleri ihlas. kuran'da sure ismi ve ayrıca saf, temiz demek.

    şerefiniz varsa diyanet yetkilileri dava açın.

  • sızıntının kaynağı eski bir rockstar çalışanının slack hesabına klasik oltalama yöntemiyle girilmiş olması. bu arada slack, discord gibi bir program sadece büyük oyun şirketleri kullanabiliyor anladığım kadarıyla. rockstar geliştiricileri, covid döneminde evden çalıştığı için yaptıkları işleri videoya alıp, diğer ekiplere ve tepe yöneticilerine projenin ne durumda olduğunu göstermek istemiş olabilirler. sızdıran eleman aynı zamanda gta 5'in kaynak kodlarının satılık olduğunu söylüyor ve eğer rockstar iletişime geçmezse, gta 5'ten sonra sıra gta 6'nın kaynak kodlarına geleceğini de belirtiyor. istediği rakam sadece 5 btc yani 100 bin dolar. bir bilgi daha, eğer sağda solda satıldı diye haber görürseniz inanmayın, sızdıran eleman kaynak kodunun henüz satılmadığını ve başka kişilerin araya kaynamış olabileceğini söylüyor. gtaforums'daki başlığı hala açık ve takip ediyorum, eleman arada bir cevap yazıyor o yüzden yeni bir gelişme olduğunda entry'e eklemeler yapacağım.

    edit: konunun başındaki gta 6'ya ait tüm görüntüleri içeren indirme linki silinmiş. ya modlar sildi ya da take-two avukatları devreye girip zorla sildirdi.

    edit 2: sızdıran eleman telegram hesabını silmiş. take-two bir şekilde ulaşıp elemanla karşılıklı anlaşmış veya elemanı polisler ve avukat ordusu bi ziyaret gerçekleştirmiş olabilir. şu an için net değil, takip etmeye devam ediyorum. gelişme olursa ekleme yapacağım.

    edit 3: eleman telegram hesabının silindiğini, o yüzden twitter'dan devam edeceğini yazmış. bu eleman yürek yiyip gelmiş, bunun başka bir açıklaması olamaz. twitter hesabı

    edit 4: olaylar aşırı karıştı, yukarıda attığım twitter hesabının troll olduğu söyleniyor. hatta şöyle bir görsel de var birbirini gösteren spider-man'ler durumu açıklar sanırım.

    edit 5: bu entry'e şu anlık son eklemem olacak. şu an için gelişme yok ve 18 eylül pazar günü gerçekten de, karışık duygular yaşadığımız bir gün oldu. kah heyecanlandık, kah sevindik, kah eleştirdik, kah üzüldük. açıkçası bu olayın gta 6 çıksa bile kolay kolay unutulacağını sanmıyorum. okuduğunuz için teşekkür ederim, daha ileri ki günlerde bilgiler gelirse paylaşmaya devam edeceğim. hepinize iyi geceler ve iyi oyunlar.

  • ertesi gün editi
    bizzat firmadan teyitli kesin bilgi.
    2017 yılı içerisinde tütün ürünlerine zam yapılmayacak.

    tekel bayii işletiyorum...
    öncelikle ilgili fotonun fake olma ihtimali var. çünkü bu işler "hadi haftaya zam yapalım" mantığıyla yapılmıyor.
    eğer olası bir zam söylentisi varsa; 2 hafta boyunca hiç bir büfede sigara bulamazsınız.
    büfelerin sigaraları saklamasından değil, firmaların büfelere sigara vermemesinden bahsediyorum.

    daha bugün 3 hafta sonra ödemek üzere 900 karton sigara aldım. bakın 3 hafta sonra ödemek üzere diyorum, 3 hafta..
    eğer gerçekten zam yapılacak olsaydı; bırakın 3 hafta sonra ödemeyi, parasını peşin versem bile 30 kartondan fazla sigara alamazdım. philip morris salak değil.

    peki kim salak?
    ben sigara içmiyorum, o yüzden 1 paket sigara 100 lira olsun diyen arkadaş. işte gerçek salak sensin.
    bence beyin 100 lira olsun. sen zaten hiç kullanmıyorsun.

  • atıp tutmanın haddi hududu yok memlekette.kanun çıkmış diyor adam yahu. ne kanunu hemşerim. avukatın üstü aranır diye bir kanun falan çıkmadı. avukatın üstü aranmaz diye bir kanun varken reis aranacak dedi olay bu. ha sen reisin her dediğini kanun biliyorsan o da senin problemin