hesabın var mı? giriş yap

  • olayları geriden takip eden akp'li. birisi şuna israil ile akp'nin artık dost olduklarını hatırlatsın. reisin görürse çok kızar bu yazdıklarına, abla.

  • amme hizmeti olarak açıklayacağımdır.

    instagramda oyuncu bartu küçükçağlayan ve sinema eleştirmeni* melikşah altuntaş tarafından gece 00.30-01.30 saatleri arasında mücbir sebepler adı altında bir canlı yayın yapılmaktadır. karantina nedeniyle evlerinde olan birçok ünlü de bu programı izlemekte ve yorumlarıyla katılmaktadır. bartu bey zaman zaman melikşah'ı yayından atıp bir ünlü almakta ve o ünlüyü de yayından atmaktadır. bu durum da ünlüler üzerinde bir anksiyete yaratmaktadır ve sarp apak ne zaman yayına katılsa gerginliği yüzünden okunmaktadır.

    yoruldum yazarken. kısaca anlatcam. melikşah'ın karşı apartmanda bir komşusu var ve melikşah kendisini tanımıyor.bir gün bartu komşun bizi izliyorsa barış manço diye bağırsın dedi melikşah da pencereyi açtı evet komşusu da bağırdı. sonraki gün yine sarp apak'ın üstüne gidiyordu yayına alıcam diye orada da "sarp apak bunu atlatamayacaksın" diye bir cümle kurdu ve komşun bunu bağırsın dedi bu sefer de, komşu yine bağırdı. bugün de ürün yerleştirme olarak sokakta araba sürdüler ve herkes pencerelerden sarp apak bunu atlatamayacaksın diye bağırıyordu.

    oh bitti. arkadaşlar biz ne izliyoruruzdur ya.

    edit: yayın bugün 85k izlendi ve serdar ortaç katıldı.

  • bir de kızın adına filiz koymuşlar ya.
    aman tanrım. türk tipi varoşluk prim yapmıyor be, alıştık.
    bari filiz'i fiona'nın tipine yakın bulsaydınız, yok muydu şöyle 1.80 e dayanan bir kişi. ya bir bölümünde " benim etim ne budum ne, çok üstüme giliyirlir, dayanamıyorum. sırtımdaki yüklerle boyumun yarısı toprağa kaçtı" diye ağlayacak.
    bol bol gurur ve aforizmalar. ama biz çok fakiriz ühüüsü, ağlama filiz cicim tesellileri. oyuna gelme türkiye, kendine gel.

    halbuki shameless izlerken genelde çok gülüyordum. bunda insanları bol bol ağlatacaklar o müzikle.

    çamaşır makinesine sandalyeyi dayadı ya, orda midem kasıldı. yapmayın, yalvarırım.

  • ilk önce ünlü düşünür tuğçe kazaz zannettim. sonra baktım o değil. müridlerinden biri. madem bu kadar seviyorsun gel burda yaşa. bunlara neden oy kullandırılıyor onuda anlamıyorum. sen elin memleketindesin ve türkiyedeki seçimlere katılıyorsun. dahası burada yaşamadığı gibi burayıda bilmiyor. 13 yıldır neyi kısıtlamışlar diyor. müslüman olmayana dinsiz diyor. afedersin ama senin tespitini sikim.

    boş boş konuşan aklınca ayar veren gurbetçi troll.

  • yıllar bana şunu öğretti ki regl dönemindeki kız ibnesin dese hayır önde gideniyim diyeceksin.

  • aynı mantığa göre ıspanak, portakal filan alındığında primden düşülmesini gerektiren olay. sağlıklı yaşayacaksam niye boşuna prim ödeyeyim ki?

  • kendisini, 250 gramın peşinde olduğu için mezhep değiştiren ve kendi kilisesini kurarak (bkz: anglikan) katolikten çıkan sapkın, cani ve zikine düşkün kişi olarak nitelemek magazincilik yapmaktır. bu adamın ziki sayesinde ingiltere'de modernleşmenin en önemli adımı atılabilmiştir. yine bu zik sayesinde dinin devlet üzerindeki tahakkümüne son vermiş ve doğu roma imparatorlarına benzer bir şekilde devletin-kralın din üzerindeki hakimiyeti sağlanmıştır. katolik kilisesinin ekonomik, syasi ve hatta sosyal etkisi kırılmaya başlanmıştır. bunun uzun vadeli etkileri rönesans, reform, endüstri devrimi, aydınlanma çağı, laisizm, halk-millet egemenliği vs her yerde görülecektir. kısacası modern avrupa medeniyetinin temelleri kısmen de olsa henry 8'in ziki sayesinde atılmıştır.