hesabın var mı? giriş yap

  • daha kavuşamadan mevlanın ayrılık yazdığı çiftin hazin sonunu içeren video. ibretliktir, evlenecek çiftler için içerisinde şüphesiz bolca mesaj bulundurur.

  • özet geçiyorum: şekeri ve karbonhidratı kesin ve hafif de olsa spora başlayın. kimsenin bilmediği bir sır paylaşıyormuş gibi uzun uzun yazı yazanları da dikkate almayın. basket geçmişi varmış da, kayak vazgeçemediği tutkusuymuş da; bunlardan kime neyse.

  • başlık:yaptığım espiri sayesinde sharapova gibi kız

    entry:gibiyorum beyler.

    arkadaş grubuyla çok elit bir mekana gittik beyler. ben zaten bu kıza hasta oluyorum bebek gibi bişey.

    neyse bizi içeriye alan garson dedi ki '' efendim çin minderine oturmak ister misiniz ? ''

    bende dedim ki '' el mikseri ile kafiyeli olan bişeyin üzerine oturmak istemem .''

    daha fazla bişey söylemeye gerek yok sanırım.

    2.esprine gülebilen özürlü bi kızı istismar ediyosun

  • matematik bilmeyen suserları saptamamızı sağlayan dandik pizza dükkanları zinciri.

    bakın arkadaşlar temelden alıyorum 1>0, 2>1, 3>2,....... 32>30 .....

    yani neymiş "otuz dakikada pizzanızı getiriyoruz, getiremezsek pizzanız bizden." diyen bir kurum 32 dakikada getirdiği pizzayı ödemek zorundadır. bu kadar basit.

    şunu da not düşeyim kayda geçsin: son beş siparişimin hiçbirinde 45 dakikanın altında elime pizzam ulaşmadı. her seferinde aynı bahane "sistemdeki adresiniz yanlış görünüyor 10 dakikadır evinizi arıyorum." hemen laptop'u kapıp "bak güzel kardeşim bu site yemeksepeti.com size sipariş verdiğim site. bu da kayıtlı adresim. hata var mı? tarif açık mı? sorun benim adres kaydımda değil, sorun sizin bana abuk subuk promosyon postaları göndermek için adresimi eski haliyle kaydeden sisteminizde." dediğim zaman da ık mık deyip kaçıyorlar.

    yok iki dakkadan ne olurmuş, yok zart zurtmuş... 2 liradan ne olur her siparişi 2 lira eksik ödeyek mi?

  • dolma biberin doldurularak yenmesi gereken bi sebze olduğunu ilk kim düşündüyse higgs bozonunu bulmuş kadar büyük iş yapmış arkadaş! hayır onca zımbırtıyı bir araya getirip bi bitkinin içine tık ve lezzetli bi şey çıksın ortaya.

  • çocuk ya da ergenlerden oluşan bir sınıfta hiyerarşinin nasıl kurulduğu yere düşen paltolardan da belli olur. şimdiki durumu bilmem ama eskiden sınıfın arkasında upuzun bir kanca sırası olurdu, yaklaşık 40 kişilik filan. işte sabah giren çocuk buraya paltosunu asar. fakat bu paltolar bazen orada cereyan eden itişmeler şakalaşmalar nedeniyle asıldıkları kancadan kurtulur ve yere düşer. bu aşamadan sonrası dikkatle izlenmelidir. eğer düşen palto sınıfın popüler ve güçlü kuvvetli çocuğunun paltosu ise oradaki çocuklardan biri hemen paltoyu kaldırır ve yerine asar. ama sınıfın önemsenmeyen ya da taşak oğlanı olan veyahut silik birisine aitse bu palto? o çocuk görene kadar bir gelişme olmaz. hırgür bittikten sonra çocuk gider kendi paltosunu kendi asar. böylece sınıf içindeki pozisyonunu da bir kez daha öğrenmiş olur. insan davranışının en saf hallerini görebildiğimiz çocuk davranışlarından sıradan bir ayrıntıdır aslında bu.

  • hayatımın oyunudur. sabah akşam oynardım eskiden, ilk playstation'ımı aldığım zaman tek oyunum oydu, müzikleriyle de insanı kendine bir bağlar bir bağlar. karakterlerinden psikopatlık derecesinde komiklikler fışkırırdı, ömrü hayatımda gördüğüm en ilginç, en yaratıcı ve en komik çizgi karakter tasarımları bu oyuna aittir. naughty dog'un delilikleri işte.. zamanında crash bandicoot'la salladı ortalığı, şimdi de uncharted ile sallıyor.

  • üye alımı için aradıklarında eğlenceli anlar yaşamama neden olan olay.

    - merhabalar digiturk’ten arıyorum hede hödö.
    + sözleşmeyi fakslarsanız üye olacağım.
    - tamam, faks numarası verebilir misiniz?
    + hayır, faks makinem yok.
    - nasıl göndereceğim?
    + ben aboneliğimi nasıl sonlandıracaksam öyle.
    - ...

  • - evde tufek bulundurmak
    - bir kadinin o tufegi alarak esine saka yapmak istemesi
    - bir kadinin bir tufegi siradan bir esya gibi koltuga koyup gitmesi
    - bir adamin tufegi eline alip esine ayni mal sakayi yapma geregi duymasi
    - bir adamin tufegi esine dogrultup tetige basmasi
    - evde bulunan tufegin dolu olmasi, ya da saka icin doldurulmasi

    bir nefeste sayilabilecek 7 salak hareket. tanim: toplumun ortalama zekasini yansitan olay.

  • göreceli bir iddia. bana göre haklı bir iddia. adam beyin fırtınası yapmış hemen espri yapmazsa ölecek tayfası damlamış tabi. bi sakin olun abi. tamam komiksiniz.

    şimdi, futbolun evrensel çapta keskin bazı değişikliklere ihtiyacı var bence de. video hakem uygulaması tutmaz, şimdiden söyleyeyim. tempoyu düşürecek her şey futbolu sıkıcılaştırır. insanlar barcelona'nın tiki taka futbolundan bile sıkıldı. popüler kültürün değişmez unsurudur futbol. milyarlarca izleyicisi var. müthiş büyük bir ekonomi olduğu için radikal değişiklik yapılması zor ancak bu şekilde devam edilirse de olay monotonlaşacak.

    ben en azından şu konularda düzeltme yapılırsa heyecanın tekrar artacağını düşünüyorum.
    1) elle oynama. adı üstünde elle oynama diyor adam. yani bilerek elle oynama lan diyor. bence oyuncu bilinçli olarak elle müdahale etmiyorsa düdük çalınmamalı. 5-6 yıl öncesine kadar bu kadar elle oynama düdüğü çalınmıyordu dikkatinizi çekerim. evet zor ama sahadaki hakem sayısını arttırarak işi pratikleştirebiliriz.
    2) hakem sayısı. çizgi hakemi olayı bence iyiydi. neden uygulanmıyor anlamıyorum. ayrıca saha içinde 1 baş hakem daha olmalı.
    3) gole puan. atılan gole de puan verilirse takımlar pozitif futbola teşvik edilmiş olur. mesela her gol 0,2 puan olabilirdi.
    4) faul sayısı. bu konuda kesinlikle bir şeyler yapılmalı. bir futbolcunun yapabileceği faul sayısı limitli olabilir.

    lan saat çok geç olmuş. yatayım istersen. *