hesabın var mı? giriş yap

  • hamile bi fizik hocamız, namı diğer sallabaş, bacaklarını açmış, yayılmış bir vaziyette sandalyede oturuyo, artık hamileliğin son günleri, zor oturup zor kalkıyo haliyle.. bi ara etekleri de baya açılmıştı, bizim arkadaşlardan biri de güzelce uyardı hocayı: "hocam bebeğiniz gözüküyo.." (bkz: kocaeli anadolu lisesi)

  • o yıllarda öyleymiş yani evet. artık çok şey değişti. son zamanlarda bir hafifleme geldi. artık her şey daha güzel. herkes ülkenin kıymetini bilsin.

  • bbc reklamsız olarak yayın yaptığı için kesilen vergidir. türkiye'de trt hem reklam alır hem de vergi alır. yine de maçlarda bir senkronu bile tutturamazlar. zaten maç dışında da izlenmez.

  • içeceklerin plastik bardakta sunulması. kolanın bile kristal marka olması. bu gözler bunu gördü sözlük. 24 saat bile konaklamadan 2 gecelik para bayıldık ve koşarak uzaklaştık ordan.

    o değil de kristal kola mı kaldı ya? nerden bulupta getirdilerse otele.

  • ilkokula başlar başlamaz beni sınıf başkanı yapmışlardı. bir sınıf başkanından ne beklenir, sınıf başkanı neler yapabilir onu bile doğru dürüst bilmiyordum. görev verilince kabul ettim. 60 kişilik sınıf. uğultu halinde. 60 kişinin arasından barış adındaki en kavgacı gürültücü çocuğu seçtim. patient zero odur, onu susturursam herkesi ikna ederim diye düşünmüştüm. gittim çocukla konuştum "lütfen gürültü yapma" dedim. bu da "ahahha" diye kahkaha attı, elinde tuttuğu geyik butundan bir parça ısırıp şarap içmeye devam etti. uğultu aynen devam etti. gürültüyü bastıramadım. öğretmen gelince de "örtmenim sedat hiç sınıf başkanlığı yapamıyor" diye şikayet edip daha ilk günden görevden aldırmışlardı beni. benim yerime hakan diye bir çocuk sınıf başkanlığına geldi, ağzına sıçmıştı herkesin, kök söktürmüştü. herkes mutluydu.

  • içişleri bakanlığının twitter'dan doğrudan paylaştığı bilgiler neticesinde:
    15.08.2020 tarihli tweet ve görsel
    01.08.2023 tarihli içişleri bakanı ali yerlikaya'nın tweet'i ve görsel

    2 bildirim arasında 3 yıla yakın süre var ve aynı kod adlı, aynı isimli terörist 2 defa etkisiz hale getirilmiş: "ardem ararat kod adlı sultan oruç"
    500.000 tl ödülü 2 kere mi aldılar diye akıllara soru gelmiyor değil.

    edit: kelime düzeltme

    haber