hesabın var mı? giriş yap

  • o estetikten uzak mavi paket tasarlanırken sen babanın taşaklarında bir amino asit tanesiydin muhtemelen, yok değildim diyorsan da mağarada yaşıyordun heralde, çizi ile bunun ne alakası var. ne içeriği aynı ne tadı aynı ne dokusu aynı ne pişirme şekli aynı.

    not: haylayf kırmızı çizgimdir.

  • varlığın manasını anlama çabasıyla kendini anlamlandırabilme olayının sık sık yaşanacağını göz önünde bulundurarak ruhsal bunalımların, acının çatışması ve bu buhrandan kurtuluşun mülkiyeti reddetme gibi radikal fikirlerin türetilmesi sonucu ev sahibi kişisinin iki ay sonra dostoyevski, tolstoy ve beni kapı dışarı etmesi ile son bulması muhtemel olan bir birlikteliktir.

  • (bkz: almanlarin her yerde osurması)

    almanların aşırı rahat oldukları ve sağlıklı olduğunu düşündükleri için her yerde osurmaları. bu rezil akitviteyi yemek yerken bile yaptıklarını yıllarca yutturdular bize :) karanlık dönemdi o zamanlar...

    dayanamayıp sormuştum bunu bir alman arkadaşıma. ben dedikoduyu anlatınca arkadaşım şok olmuştu hahaha. tabiki de böyle bir şeyin olmadığını söyleyip bunların üst-aklın işi olduğunu ve türkiye'nin almanya'yi kıskandığı da ekledi :)

    uzun lafın kısası: hala bunun gerçek olduğuna inanan varsa o kimseleri uyaralım, uyandıralım!

  • işiniz vardır, daha gün ağarmadan hazırlanır, evden çıkarsınız. sokaklar bomboş, tek bir insan, tek bir araba yoktur. ama o ıssız, sokak lambasının aydınlattığı ve cızırtısının tek ses olduğu sokakta biri size doğru yaklaşıyordur. dikkatli baktığınızda gördüğünüz şeyin 6-7 yaşlarında ufak bir kız çocuğu olduğunu farkedersiniz. tek başına ip atlayan bir kız. üzerinde en şık ve temiz kıyafetleri, yüzündeki gülümsemesiyle yakınlaşıyor, yakınlaşıyor, yakınlaşıyor...

  • sözlüğün önündeki en büyük engel olan ve para hırsıyla ekşiyi donanımhaber forumlarına çeviren vasat bilgisayar tamircisi. çok şey istemiyorum bak 48 saatliğine tüm yetkiyi bana devretsin görsün sözlük nasıl yönetilirmiş. ama olur mu paşamız kaf dağından iner mi kendine yalakalıkta sınır tanımayıp egosunu okşayan adamlar dururken gelir mi bize sıra. çok tutarsız silik bi tip lan yıllarca sansür sansür diye ağlayıp nihat doğan'ı twitterda yazdıklarından dolayı mahkemeye verdi. yine de üzülüyorum la bu adama bi yandan bi kızla tanıştığında hep param için mi sorusu gelecek aklına, zahmet etmesin cevaplayayım evet keke paran için :) tamam bende brad pitt değilim ama tanrıya tazminat davası açsan kazanırsın net.

  • "biz hala 'oruçluyken bizim yeğen ağzıma osurdu, orucum bozulmuş mudur?' diye tartışırken adamlar, üretiyor, üretiyor, üretiyor."

    cümlesi ile hem güldürmüş hem de doğru söze ne denir diye düşündürmüş olan hanım kişi.

  • en son bunu dedikleri insanlar mavi marmara gemisine binip ölüme gittikten ve israil ile türkiye'nin arası mecburen düzeldikten sonra sakat kalanlara ve ölen insanların yakınlarına "size gidin diye başınıza silah mı dayadık!" demişlerdi. bu da burada böylece dursun.

  • çelik'i ölümle tehdit eden örgütmüş.

    allahaşkına soruyorum, ölümle tehdit ettiği kişi çelik olan bir yasadışı örgüt olabilir mi ya?