hesabın var mı? giriş yap

  • bunun 3-5 bin isteyeni 10bin isteyeni de var.
    adaletli hakime saygılarımızı sunarız.
    kimse gazeteci diye hapse girmeyecek doktor diye hapse girmeyecek diye birşey yok.
    çatır çatır milleti yolarken iyi.
    yargılanmaya gelince ben doçentim yok.

  • para var ki veriyoruz vergisini.

    halkın gözünün yaşına bakılmadan müteahhitlerin vergi borcunu silmek için yapılan ilave halk vergisidir.

  • evrim'in insanlar üzerindeki güncelleştirmeyi yüklemesi durumu,olarakta tabir edilebilir.
    aslında bu, güncellemeye gerek duymayan insanlarda, sorun olduğu anlamına gelmez.

    kış mevsiminin soğuk geçtiği ve kar tabakasının yoğun olduğu yerde yaşamanın,herzaman kötü sonuçlar doğurması gerekmiyor.kar tabakasından yansıyan ışıklar için, birinci sınıf bir kar gözlüğü görevi yapan çekik gözler.

    aynı çekik gözlere sahip olan insanların,burun delikleri ise solunan havanın ciğerlere gidene kadar ısınması için, küçük.
    ve aynı sebepten bazıları basık görünüşlüdür.

    evrim aynı türler arasında rekabet yaratabilecek kadar şakacıdırda.
    her nekadar aynı türden olsakta,çoğu zaman sonuçları hep yokoluş,yada sürgün olmuştur.

    tarihte bilindiği gibi bu insanların ataları son buzul çağla birlikte asyanın kar ve buzlu bölgesi sibirya dan daha sıcak olan güneye ve şuan yaşadıkları bölgelere göç etmişlerdir.
    her canlı ana vatanlarının izlerini halen genlerinde taşımaktadır.
    taki rastgele gerçekleşecek olan bir mutasyona kadar.

  • şiddetin bir başka çeşidine maruz kalmış merhume. dr olmam sebebiyle bir çok insanla karşılaşıyorum, ve maalesef erkeklerin hastalanan eşlerinden çok kolay vaz geçtiğine şahit oluyorum. kadınlar ise yıllarca yatalak eslerine sonsuz bir merhametle sahip çıkıp yanlarında oluyorlar. genellemeler hatalıdır evet vapurlar da tuhaftır hayat da

  • hayatinda hic oje surmemis toynakli suserlerin bilip bilmeden hakkinda konustugu kadindir.

    surekli oje surulen tirnak sararir ve sagliksizlasir. bu yuzden acik ayakkabi giymedigimiz kis mevsiminde genellikle tirnaklar kendine gelmesi icin ojesiz birakilir ve bu igrenc bir goruntu olusturmaz, ayak yine ayni ayaktir.

    yok bakimsiz yok gobekli yok baskasi icin mi suruyor bidi bidi.... gidin biraz tras kopugu yorumu yapin, en azindan ilerde sakaliniz cikarsa kullanma sansiniz var.

  • ne sporu takip etmesini, ne de sevinmesini biliyoruz. ramil guliyev, türkiye adına tarihimizde atletizmde 200 metre gibi bir branşta ilk altın madalyayı almış. hem de çok büyük bir iş çıkararak, bolt'un veliahtı van riekerk'i geçerek... adam yıllardır türkiye'de, fenerbahçe'nin sporcusu ve azerbaycan'ın üç yıl yarışmasına engel olduğu bir atlet.

    burada adamın türk mü azeri mi olduğu gibi ilkel bir tartışma sürüyor bir yandan. az önce azerbaycan adına küba asıllı copello adında bir atlet üç adım atlamada yarışmış, büyük britanyası, hollandası kenyalı atletlerle yarışıyor ve birileri kalkmış adamın dopingli çıkacağından filan bahsediyor.

    biraz akıl, izan.... hiç araştırmadan etmeden guliyev'in buraya nasıl geldiğini araştırmadan işkembeden sallamak!...

    bu türkiye'nin başarısı değilmiş!... neden değilmiş? burada yetişmemiş ama burada kazanıyor, yıllardır yatırım yapılmış, bu ülkeyi benimsemiş ve çıkıp ülkemiz adına yarışıyor. bundan sonra bu alana yatırım yapılmasına vesile olacak, belki başka sporculara da esin kaynağı olacak. neden hep olumsuz yanından bakar bazı insanlar? neden bu komplo kafası hiç bitmez?

    bir kez de olumlu bir taraftan bakıp bu müthiş başarıyı doyasıya yaşayın!...