hesabın var mı? giriş yap

  • dunyada ates sadece olimpos'un tepesinde yanmaktadir. insanlar soguktan ve vebadan kirilirken tanrilar atesi sadece kendilerine saklamaktadirlar. kendiside tanri olan prometheus'un gonlu buna razi gelmez ve atesi bir gece olimpostan calip insanlara verir. cezasi cok buyuk olur. zeus tarafindan kayalara baglanip cigerlerinin kargalar tarafindan yenmesine mahkum edilir. olumsuz oldugundan bu iskence sonsuza kadar hep tekrarlanicaktir.
    ates hirsizi olarakta bilinir. eger bir tanriya inanacak olsaydim o tanri kesinlikle prometheus olurdu.

  • daha iyisi yapılana kadar kesinlikle şudur:
    ingilizce alternatif link

    ekleme: (bkz: samsung duyan eller)

    not: link yenilendi. celeron 300a'ya uyarısı için teşekkürler.

    mesajlar üzerine ekleme 2: immortalejecur, sekkahve, ciguli ve fakyoras gibi duygudaş yazarlarımızın yeşillerine teşekkürler. umarım hep birlikte engelleri aşarız.

    beş ay sonra ikinci ekleme: enteresan şekilde samsung'un resmi linki gümlemiş. kendi sitelerinde de bulamadığım için youtube'da paylaşılmış en çok izlenen versiyonunun linkiyle güncelliyorum. resmi paylaşıma dair yeni link gelirse yeşillendirin, ekleyeyim.

    üç yıl sonra ekleme: öteki video da gitmiş. hayırdır inşallah!? yeni iki link ekliyorum o zaman.

  • odadan iceri girerken ayagin kapi esigine takilmasi ve sendelemem sonucu hr ablanin espiri yaparcasina,

    - bu sizin dikkatsiz oldugunuzu gösterir

    demesi

    ve benim de: sizin de önyargili oldugunuzu.

    demem.

    (bkz: dakka bir gol bir)

  • aslında sevgilisi olmasını istemesine rağmen, hiçbir girişimi olmayan, hoşlandığı karşı cinsler olsa da hep bunu bir şekilde hasır altı eden, elini uzatmayan, konuşmayan, girişimde bulunmayan kişidir.

  • 11 yaşında ölen kardeşin mezarını uzun süre sonra ziyaret edip, mezarın üzerindeki defne ağacının* ne kadar büyüdüğünü fark etmek.. dönüş yolu boyunca babayla tek kelime konuşamamak.. yol boyunca repeate alınmış halde sadece tek bir cümleyi tekrarlayıp duran iç sesi susturamamak; " aman da aman büyümüş de kocaman defne ağacı olmuş aslan kardeşim"..
    takip eden günlerde aynanın önündeki defne yaprağını arada bir koklayıp, okşamak..
    çok daha sonra aynı yapraktan babanın cüzdanında bulmak..