hesabın var mı? giriş yap

  • salak salak milliyetçilik kasan iki ülke vatandaşlarının ve siyasetçilerin dışında iki ülke halkının da birbiriyle derdi yok ki. zorla düşmanlık çıkartıyorlar.

    tanım: katıldığım önermedir.

  • 'senin psikolojin bozuk, ilerde iyi bir anne olup çocuğuna bakamayacaksın' bunu 17 yaşında genç bir insana, tüm sınıf arkadaşlarının yanında zikredecek kadar haysiyet yoksunu bir öğretmenim vardı benim. eğitimci bir insanın, her şeyden öte 2 kız evladı olan bir babanın, başka bir babanın gözünden sakındığı kızına edebileceği en büyük hakareti etmiştir. hakkım haram olsundur.

  • az önce göbeği açık bi kız çıktı, "hayatım başarılarla doludur, mesela 17 yaşımdan beri yalnız yaşarım ve temiz kaldım. buradan da nişantaşına gideceğim" dedi. ayağa kalktım alkışladım helal olsun dedim, şimdi nişantaşına gidiyorum.

  • televizyon mu kaldı?

    artık insanlar ekranlarını yanında taşıyor, ceplerinde, çantalarında. her türlü iletişim oradan akıyor. yayıncılar da buna geçiş yapıyor.

    tv'lerde herhalde sadece sabah programları ve kral tv, power tv gibi müzik kanalları kaldı.

    televizyon ekranları artık sadece bekleme odaları gibi mecburiyetten bakılan yerlerde kaldı. orada bile insanlar çıkarıyor, telefonuyla ilgileniyor.

    televizyon bir teknolojiydi, kaset gibi, walkman gibi, devri geçti. yine var olmaya devam eder de, işte pazarı çok daraldı.

    dev samsung firmasının 2017-2020 gelir tablosunda, tv satışları %5-6 arası bir pay alıyor. o da büyük ihtimal, led display ekran üretiyoruz, arkasına iki kart koyup tv olarak da satalım derdindendir, yoksa değecek iş değil.

    bu elektronik teknoloji trendleri çok ilginç, dalga dalga gelir ve giderler. bir teknoloji çıkar, diğerlerini silip süpürür, zirveye ulaşır, sonrasında doyum noktasında dalgalanırken yerine yeni bir teknoloji çıkar, önceki yok eder. dalganın yükselen trendini zamanında erken yakalamak mesele. yakalayınca da 5-10-15 yıl ömrün var, sonra adaptif olarak yeniliklere uymak zorundasın, yoksa batarsın

  • fonlandığı açık olmasına rağmen bunu dile getirmenin suç olduğu site. alanya'da türk bayrağı'nın afganlar tarafından indirilmesi haberinde tarafını açık bir biçimde belli etmiş, rezil olmuş, attığı twiti de silmiştir. evet foncudur. ne oldu zoruna gitti mi gerçekler?

    ilgili olayda; zaten afgan bayrağı plajda gönderdeydi, diğer birçok ülke bayrağı gibi afganistan bayrağı da hali hazırda orada vardı demiştir. milleti aptal yerine koymuştur. allah'tan insanlar zeki de hemen ilgili yerin görüntüsünü paylaşmış, orada bayrak olduğunu ancak bunların ülke bayrakları olmadığını, afganistan bayrağının da zaten bulunmadığını, iki piç kurusu tarafından sonradan göndere çekildiğini ispatlamıştır. ulan sene olmuş 2021. artık cehennemin dibindeki bir kasabanın bile kamera görüntüsü ya da resmi var. siz çok zekisiniz de milleti aptal yerine koyup; yeaa yok böyle bir şey deme cesaretini nereden alıyorsunuz?

  • yine bir pazar sabahı aklıma düştü, çocukluğumun en güzel anılarından.
    pazar sabahları babamla beraber sabah rutinimiz gazete almaya gitmekti. o zamanlar nispeten daha tarafsız oldukları için babam sabah ve hürriyet (sonra hürriyet ve cumhuriyet şimdi ise sözcü ve cumhuriyet) alırdı ben de miço dergisini alırdım. eve gidince kahvaltı biter bitmez salona yayılır en sevdiğim köşelerinden başlayarak tüm dergiyi bitirirdim. çok da güzel bir televizyon reklamı vardı

    teşekkürler yalvaç ural

  • fırsat kollayandır.

    ulan yeniköy şubesine gidip dekontu verip çıktım. başka sevgili bulmuş. pes.