hesabın var mı? giriş yap

  • utanın lan ekşiciler. elin yufkacısı 2 kadını birden ayağına kadar getiriyor, siz yıllardır buradasınız bi kız düşüremediniz hahhahahahha

    tanım: garip eltiler.

  • sonra neden bedelli yaptın.. napiyim amk hayvanat bahçesinde tek vasfı benden 3 ay önce askere gelmek olan adamlarla mı uğraşayım?
    edit: benimle aynı fikirde olan bir sürü mesaj geldi. umarım gerçekten yetkili kişilerin görebileceği bir kamuoyu oluşur. askerin askere bunları yapması cezasız kalmamalı. en "gariban" asker bile birisi bana bir şey yaparsa bu ordu yapanı pişman eder diyebilmeli.

  • sahsimca uzun suredir uzerinde kafa patlatilmis olup bir kac adet bulunmus olan sebeplerdir. malum bunlar hic bir yerde yazmiyor, el emegi goz nuru uzun kisisel cabalar gerektiriyor. nedir bu irki bu kadar guzel yapan? her hangi bir anda, rusya'nin her hangi bir caddesindeki guzel kiz oraninin dunyanin diger yerlerine gore bu kadar cok olmasi?

    1- cografya: soguk bolgelerde gunes isigi almayan ten beyazlasir, gozler daha cok isik almasi icin renklilesir, burun isi kaybini azaltmak icin kuculur.

    2- ikinci dunya savasi: 20 milyon kayip veren sovyetler birligi'nde kayiplarin cogu dogal olarak erkekti. sonucta erkek nufusu azaldi, erkekler de cok sayidaki kadinlardan en guzellerini secip eslesti, boylece cok guzel bir nesil cikti ortaya.

    3- stalin'in irkci uygulamasi: bir sehir efsanesine gore stalin rus irkini guzellestirmek icin en guzel kadin ve erkekleri secti, eslesmeye ve cocuk yapmaya zorladi. lakin bana pek inandirici gelmiyor.

    ikinci iddiada kafami yoran bir husus var. eger ikinci dunya savasi etkili olduysa sovyetler birligi kadar kayip vermeyen iskandinav ulkelerindeki kadinlar niye o kadar guzel? sanirim cografya daha etkili bir faktor.

  • cips konusuna bir çok kişi dikkat çekmiş ama ben olayı biraz daha geçmişe taşıyayım.

    sene 1991-92 falan*, her gün bir paket cips alarak hayatımı sürdürüyorum. çocuğuz işte yerken de sürekli üstündeki yazıları okuyorum, son kullanma tarihi falan her şeyi okuyorum. o zamanlar bedavasız kampanyasız aile boyu ruffles 210gr.(nerden nereye gelmişiz bak.)

    bir gün yine almışım cipsimi yerken bir baktım 205gr. olamaz böyle bir şey. döndüm bakkala diğer cipslere bakıyorum kimisi 210 kimisi 205gr. 1 hafta daha dikkat ederek 210gr. olan paketleri aldım ama onlar da bitti.

    1 yıl içinde 180gr. olmuştu bizim cips. sonra işte yüzde 20 bedavalar başladı. 203gr. 205gr. 198gr.

    118gr. ne amk?

    manyağın biri var orada ayar yapıyor gram gram.

    - efendim 1 gram daha indirdim kârımızı maksimize ettim.
    - aferim evladım yarına da bir meeting set edelim.

    hıammına koduklarım

  • telefonla canlı yayına bağlanan kişinin 9'a basması üzerine erdem bey ceza olarak bir fıkra anlatır ve cenk bey fıkra bitince alaycı bir ifadeyle güler...

    e: bu fıkrama kahkahalarla gülen 70 milyonu duyar gibiyim cenk bey...
    c: duyargalarım var diyorsunuz... (telefondaki kişiye* döner...) aldınız mı ağzınızın payını hanımefendi? 9'a basarsanız böyle olur.
    e: cenk bey yalnız bir dakika, bu bir ceza madem... insanlar niye gülerek kendilerine ceza çektiriyorlar? yani 9'a basarak... demek ki bu bir ceza değil, benim fıkralarımı gerçekten seviyorlar cenk bey.
    c: işte tuna kiremitçi de sizin gibi düşündüğü için devamlı kitap yazıyor erdem bey!

  • sapık bir hakimin beyanatı.

    neyse ki olay kanada'da gerçekleşmiş ve bu hakim göklere çıkarılmak yerine meslekten men edilmiştir.

    türkiye'de kendisi gibi onlarcası cb önünde olmayan cübbe düğmesini iliklemekte.