hesabın var mı? giriş yap

  • ülkemiz özelinde, vergiden ibarettir.

    robot süpürgeler öyle duvara çarpan oyuncaklar gibi çalışmazlar; bazısı yakınlık sensörü, bazısı radar, bazısı lidar, bazısı yapay zeka kamerası bile kullanır. bütün evi süpürür, sonra gider kendini şarja takarlar. o yüzdendir ki dünya çapında büyük rağbet görmektedirler.
    iki yıl önce 1700 liraya aldığım süpürgenin yeni vergilerle 7000 liraya satılıyor olması, diğer ülkelerde kolayca alınan bir ev aleti olduğu gerçeğini değiştirmez.

  • yapilmasi gereken is haricinde herseyle ugrasma durumu. mesela odev/tez/proje hazirlama zamanlarinda sozlukte asiri vakit gecirilmesi.

  • ksantofobi, sarı renk korkusudur. bu ender fobiye sahip kişiler sarı renkli herhangi bir nesneden de korkarlar. ksantofobisi olan kişiler ne pahasına olursa olsun sarı renkten kaçınabilir ve hatta sarı yiyecekleri rahatsız edici bulabilirler. bu fobi, her yerde sarı şeyler bulunabileceğinden, günlük yaşamı olumsuz etkileyebilmektedir.

  • evet dogrudur, acilmamasi gerekir cunku pantograf katenere temas ederken hotorofler poturder.

  • bunlardan biri de ethernet kablosudur. onun metresi ne kadar haberin var mı senin. bununla da kalmayıp 5 yıldır satın alıp yer olmadığından balkonda kolide sakladığım bütün kitapları kağıt toplayıcısına vermiş. en çokta bu koydu bana 2 hafta konuşmadım terör estirdim evde. nerden baksan 8-10 koli kitap. ulan düşündükçe ağlayasım geliyor. annem bile olsa kitabı çöp gören zihneyete kızıyorum.

  • etek giyse, tahrik ediyosunuz sonra tecavüz bık bık bık

    pantalon giyse erkek pantalon giyer sen erkekmisin

    tayt giyse hu huvvvvv

    şort giyse ohşşşş

    amk memlekette kadın olsam kafama kurşun sıkar, yayında ve yapımda emeği geçen herkesin amk yazılı not bırakırım.

    edit: erkekler için kullanıldığını biliyorum, biliyorum, biliyorum. kadınlar etek giyer diyor ama etek giyen kadınlara da etek giyerseniz tecavüze uğrarsınız deniliyor.

    ironiden anlamayan nesile aşina değilim

  • ulan fenerlilerle beşiktaşlılar bile bizi destekliyor. adam gelmiş bu gol fb'lilere, bjk'lilere girsin diyor. renktaş da olsak salak adam hiç çekilmiyor amk.