hesabın var mı? giriş yap

  • bulunduğum ilçenin bir köyünde testi pozitif çıkan birinin ailesinden ve bütün akrabalarından helallik isterken hepsine sarılması ve şapır şupur öpüşmeleri neticesinde bütün köyün karantinaya alınması haberini aldıktan sonra çok da şaşırmadığım olay.

  • bayraktar ile uzaktan yakından alakasının olmadığını düşündüğüm durum.

    ukrayna para verdi de aldı bayraktar'ı.

    ab ülkeleri ücretsiz javelinler, nlawlar yolluyor. uçaklar veriyor. bu açıklama onlara karşı olmalı.

    d: ukrayna ile savaştan önce bir işbirliği yapıldı. ukrayna motor verecek, kendisi de üretebilecekti. rusya'nın yaptığı açıklama savaş başladıktan sonra onlara temin edilen silahları kapsamakta.

  • bostanlı'nın çok pahalı, çok şık, çok leziz, temiz pastahanesidir.

    negrolu dondurmasını ben keşfettim zannettim ama benden önce keşfedilmiş , daha önce daha iyisini yememiştim, dondurmayı koyan adamın gözüne şirin gözükürseniz, en üste negronun kendisini de koyuyor efendim.

    ayrıca dondurmalarının içindekiler kısmını okudum, toz şeker, sahlep, meyve özütü, meyve, fındık, fıstık, ceviz, krokan... yazıyor, özetle toz şeker ve sahlep kullanıyorlarmış ve gerçek meyveler kullanıyorlarmış, zaten lezzetine de yansımış.

    bir top dondurması 3 lira, ama topları devasa olduğu için ortalama bir insan 1-2 top yese kornet küllahı ile doyar. ben ayıcık olduğum için 3+2 top dondurma, bir negro bisküvi ve iki küllahla ancak doymuştum (tadına).

    ayrıca her zaman kalabalıktır ve önünde kuyruk vardır.

  • kendini bir bok sanan iktidar yalayıcısı bir ailenin mensubu, bisiklet süren size saatte 150km/h sürat ile çarpıp ölmenize neden olsa bile arabasının masrafını ailenizden isteyecek kadar hayatınızı karartabilir. (bkz: öldürdüğü kişinin ailesinden tazminat istemek)

    bu ahval ve şerait içinde bırakınız bisikleti, sarı damperli kamyon kullanmak evlâdır.

    debe editi: bununla debeye girmek şaşırtıcı.
    demek ki herkes tepkilerimizin giderek sivrildiğinde hem fikir.