hesabın var mı? giriş yap

  • arkadaş benim merak ettiğim youtube da bu videoyu nasıl arayıp buluyorsunuz. ne yazıyorsunuz da bu video çıkıyor.
    tanım: bulması güç video.

  • herhalde 3. köprü ve 3. havaalanı inşaatı durmayacaktır, e marmaray da açık olduğuna göre bu ülkenin başına ne gelebilir ki? bunlarla dünya lideri olmamış mıydık?

  • bvb - madrid macinda sesini mesut ozil'e duyuramayinca, marcel schmelzer'e ''mesut'a daha seri olmasini soyler misin'' demis, naif insan marcel schmelzer de bu istegi yerine getirmistir. kendi oyuncusuna, rakip takimin oyuncusu araciligi ile taktik veren ilk teknik adam olarak da tarihteki yerini almistir.

  • kolin inşaat'ın beni zevkten dört köşe eden hareketi. zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede, kolin inşaat için çalışan ve zaman zaman köylülere saldıran 50 özel güvenlik görevlisi işten atılmış. güvenlik personeli "bize iş garantisi verip, köylülere saldırttılar. şimdi de işten attılar" diyor.

    beter olun lan. darısı para için millete saldıran tüm köpeklerin başına...

    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27553732.asp

  • dünyadaki tüm parayı ve imkanları bütün insanlara eşit olarak dağıtsan, 1 yıl sonra herkes eski haline geri döner. zengin yine zengin. fakir yine fakir. korkak yine korkak. güçlü yine güçlü olur. uzaya giden yine gider. bazı kişiler içinse, hamilelerin sokağa çıkması yine olay olur 'bazı yerlerde'.

  • bir içki oyunu. içilen içki çok olacağı için bira ile oynanması önerilir. oynanışı şu şekildedir:
    herkesin önüne birer ufak shot bardağı, masanın ortasına da bir adet bulunabilen en büyük bardaktan (hayvanlık derecesine göre kase, leğen) konur. bir deste iskambil kağıdı karıştırılıp oyuncuların önüne kapalı pozisyonda, eşit sayıda dağıtılır (kimi oyunculara fazladan birer kart gelebilir, problem değildir). dağıtanın solundaki başlamak suretiyle oyuncular sırayla en üstteki kartını açar. tur saat yönünde döner. eğer kart kırmızıysa 1 shot içer, siyahsa bir şey içmez. papaz geldiğinde oyuncu ortadaki kaba dilediği kadar bira koyar. 4. papaz çıktığında oyun biter ve papazın sahibi ortadakini fondiplemek durundadır..

  • her sene aynı hikaye amk.

    tüm doğu illerinin geçmiş sınavları incelenmeli ama elbette öyle bir şey yapılmayacak. yine çoban ahmetler, köylü ayşeler romantik birer başarı hikayesi olarak gazetelerde manşet olacaklar. okuyanlar da "bak görüyo musun onca imkansızlıklara rağmen..." geyiği çevirecek.

    sıkıldım valla ülkeden.