hesabın var mı? giriş yap

  • üç kuruşun hesabından ziyade egzoz emisyonu, hava kirliliğini azaltma, küresel ısınmayı yavaşlatma ve fosil yakıt tüketiminin azaltılmasına ciddi oranda katkı sağlayacağı için üretilmiştir.

    üretiliş amacı; mehmet bey bugün 50 kuruş az yakıt yaksın değil, milyonlarca aracın günde 50 kuruş az yaktığını düşünün sığ ve sığır arkadaşlar.

  • kemal kılıçdaroğlu cümlesi. keşke diyoruz tabii de öyle olmuyor işte.

    "o yoksul insanların vergileri ile kendine 1000 odalı saray yapıyorsun. o sarayı chp iktidarında odtü’ye tahsis edeceğiz. bu iktidar bitmiştir. lüks içinde yaşıyorlar. gırtlaklarına kadar dolara boğulmuş durumdalar. benim derdim onlar değil. bu ülkedeki işsiz insan. her evde tencere kaynayacak. "

    link

  • bu vuruş stilini biliyorum ben mahalleden. top oynayan çocukları görüp özenen, ayağında rugan sivri ayakkabı ve kotla çocuklardan birini kaleye geçirip bin bir artist hareketle topu 2. kat balkona atan zalım vuruşu bu. topa koşuşa dikkat.

  • bir rebound sonrası rashard griffith'i övmek için ''maşallah kara fırın pidesi gibi elleri var'' demişti de ondan sonra tofaş toparlanamadı işte. hatta takımı bile kapattılar.

  • tüm ülkenin sahip çıkıp en az cezayla hayatına geri dönmesi gereken baba gibi babadır.

    ne yapıp edip gündemde tutulmalıdır.

  • - çiş ve benzeri mevzular ?
    - miyav.
    - yemek olarak ?
    - miyav.
    - perdelere, koltuklara zarar verme potansiyeliniz ?
    - miyav.
    - allah belani versin salak hayvan.
    - miyav.
    - yarın gelin başlayın.

  • netflix'in abone sayısının azalması çok da anormal olmayan bir durum aslında.

    şirket, rusya - ukrayna savaşı'nın ardından, rusya'dan çekilmesiyle 700 bin abone kaybetti kafadan. ayrıca, son dönemde fiyat artışı sadece türkiye'de olmadı. amerika birleşik devletleri ve kanada'daki fiyat artışlarından sonra yaklaşık 600 bin kişi netflix aboneliği iptal etti.

    özellikle covid-19 pandemisiyle beraber herkes evlere kapanınca -azalan içerik sayısına rağmen- netflix'in abone sayısında anormal bir artış olmuş, şirketin hisseleri yükselişe geçmişti hatırlarsınız. tüm dünyanın yavaş yavaş pandemi koşullarından eski normale dönmeye başladığı şu günlerde, insanların evlerinden daha fazla çıktığını düşünürsek de bir önceki anormal artıştan sonraki azalma da pek tuhaf sayılmaz.

    ayrıca son dönemde amazon, apple, disney gibi devlerin bu alana yatırımlarını artırmasıyla birlikte netflix artık pek de rakipsiz sayılmaz. amazon prime video, apple tv+ ve disney+'ın çok sağlam işlerle ve yatırımlarla netflix'ten abone çaldığını düşünmek de yanlış olmaz.

    netflix, önümüzdeki üç aylık dönemle ilgili de karamsar. şirket, hissedarlarını temmuz ayına kadar yaklaşık 2 milyon kişinin daha aboneliğini iptal edeceği konusunda uyardı. tüm bu gelişmelerle birlikte netflix'in hisseleri %25 değer kaybetti.

    ancak yine de netflix hala tek başına, 220 milyondan fazla abonesiyle streaming alanında lider durumda. şirketin 2022'nin ilk üç ayındaki geliri, geçen yılın aynı dönemine göre %9,8 artarak 7,8 milyar dolar oldu. netflix'in karı ise %6'dan fazla düşerek 1,6 milyar dolara geriledi.

    kaynak: bbc

  • başlık: beyler kız meselesi ciddi yardım lazım

    entry 1: .... özet: başı kapalı kıza aşık oldum ama dindar değilim. bu işin sonu neye varır ?

    entry 4: bu işin sonu sürtünme yoluyla ilişki ardından haydar dümen'e varır.

  • çocukluğumdan beri haykırmak istiyordum, kısmet bugüneymiş: (bkz: sezen aksu)
    zamanın ötesi garantilendi tabi ki.

    şaşınlık ve mutluluk editi: samimi bir şekilde zamanın ötesi + kıl kıl mesajlar beklerken tam tersi oldu, destek yağıyor valla. abartmak gerekirse, bir tabuyu daha yıktık sanki? demek ki bu ülkede de güzel şeyler olabiliyor. şu an ağlıyorum biliyor musunuz?

  • f klavye hakkında bir başka yanlış anlayış da: "q klavye dilimize uygun değil o yüzden diğer toplumlardan geride kalıyoruz".

    oğlum q klavye hiçbir dile uygun değil zaten. anlatmadılar mı size? q klavye dile uygunluk gözeterek değil, tam tersine ingilizce'de sık kullanılan harfler daktiloda aynı anda birbirine çarpıp takılmasın diye uzak dursun diye tasarlanmış, "yavaş olsun" diye. ingilizce'ye uygun klavye q klavye değil dvorak klavye.

    amerikalı da biliyor "dilimizi daha hızlı yazacağımız bir klavye olsa çok süper oluruz lan" demeyi ama kalkıp dvorak'ı zorlamıyor standart haline getirmiyor. niye? çünkü benim gibi sorgulayabilen bi kafaya sahip: (bkz: #27901261)