• obsidian entertainment tarafından geliştirilen, ilk defa the game awards 2018'de yanınlanan trailerla görücüye çıkan yeni sci-fi rpg oyunu. fallout 76'dan sonra nasıl ilaç gibi geldi şu. 2019 yılında pc, ps4 ve xbox one platformlarına geliyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=mgltgt0eeqc
  • fallout'un iyi halinin uzaylısı gibi duran, ümit veren oyun.

    umarım yılların fallout'unu yerin dibine batıran bethesda softworks'e de iyi bir yanıt olur. zaten fragmandaki "from the original creators of fallout" ayrıntısı gözlerden kaçmadı.

    ek: yine bethesda'nın içine ettiği mizah faktörü de gözlerden kaçmamıştır.
  • atmosferiyle keyif verecek gibi görünen ve ilk defa the games awards 2018'de gün yüzüne çıkan rpg oyunu. oyun kaosu eğlenceli bir mizah yönüyle ön plana çıkaracak ve doku olarak bioshock özlemini de giderebilir gibi duruyor.
  • borderlands by obsidian gibi gözüken oyun. fragmanı oldukça eğlenceli duruyor.
  • fragmanda yeni bir şey göremedim. bioshockvari ama daha aydınlık bir dünya, rage tarzı kafayı kırmış karakterler ve borderlans mizahı. sağlam rpg mekanikleri içermiyorsa oyna at bir shooter olacak gibi duruyor.

    ama sağolsun bethesda fallout 76 ile beklentileri o kadar düşürdü ki, heyecanla bekliyoruz.
  • trailer videosunda yer alan kasabanın borderlands 1'den tanıdık new haven'a benzediği, yaratıkları borderlands'tekilerden de karikatürüstik (yazar burada çizimden çok renklere homurdanmaktadır); borderlands 3'ün ve 2'ye ait son dlc'nin sürekli ertelendiği, vr'ın ise sadece ps 4 için yayınlanacağı bu zamanlarda her zaman "en az 2 steam indirimi" diyen insanı bile "remember no preorders" noktasına getirecek derecede heveslendiren; gezegenler arası (umuyorum ki birden çok gezegene yaygın olur haritası) evrende uzay aracı kullanmak da dahil olmak üzere araç çeşitliliğinin borderlands'ten çok olmasının umulduğu, single player hikayesinin satın alma kararında etkili olacağı (zira bana borderlands'ı sevdiren şeylerden biri günde 6 saat oyun başında geçiren oksijen israfları ile online oynamak zorunda kalmadan kafama estikçe oynayabilmemdi) oyun.
  • fallout + borderlands + no man's sky birleşimi gibi duran oyun.

    bethesda ile obsidian'ın fallout new vegas'tan sonra yollarını ne için ayırdıklarını bilmiyorum ama, umarım bethesda fallout 5'i obsidian ile birlikte yapar ve umarım oyunu konsollar için değil, pc için yapar...

    the outer worlds'ü bekleyip göreceğiz artık.
  • ''from the original creators of fallout and the developers of fallout new vegas''

    bethesda patronları oturup ağlasın şimdi.
  • obsidian'ın şimdiye kadar ortaya koyduğu işler belli. bunun da en azından efsane olmasa bile iyi bir yapım olacağına inanıyorum.

    birazcık daha araştırmış olsaydınız düz shooter değil, uzun uzun verebileceğimiz cevapları okuyup seçtiğimiz bir rpg olduğunu görürdünüz. steam sayfasına bakabilirsiniz: https://store.steampowered.com/…0/the_outer_worlds/

    fakat 2018 yılında hala grafiktir renktir diyen oyuncuları anlamıyorum. eleştirmiyorum da hatta. oynamayın abi, evet oyun çok renkli, evet grafikler gerçek hayattanmış gibi gelmiyor. hiç yormayın kendinizi.
  • from the original creators of fallout ifadesi ile ilk yumruğu and the developers of fallout new vegas ifadesi ile de ikinci yumruğu para budalası bethesda'nın suratına atmış oyun.

    sırf bethesdaya yönelik bu laf sokmasından dolayı oyuna hemen ısındım.ancak oyun daha yeni duyuruldu.bu yüzden hakkında pek az bilgiye sahibiz.ama obsidianı microsoft satın aldığı için bende nedense bir iyimserlik var.zira obsidian mali sıkıntılar sebebiyle hep düşük bütçeli oyunlar geliştiriyordu.bu oyunla bunu kırıp büyük bir oyun yapım firmasına dönüşebilirler.
hesabın var mı? giriş yap