hesabın var mı? giriş yap

  • yine mi mağdur oldunuz lan siyasal islamcılar. sizin reisiniz sağa sola "bunlar pislik, çöplük, sürtük vs vs" diye tüm hakaretleri saydırırken bir şey yoktu di mi? bunu da onun gibi düşünün işte, nükte yapmış kadın, zuhahaaa.

  • tebrik ederiz, güzel bir performans. hapishanedeki yeni arkadaşlarının da beğeneceğine eminim.

    düzeltme: emin adımlarla müebbete gidiyor, 2. videosu da gelmiş. şimdi de at yarışına sarmış hahahhaha. yalnız sosyal medya fenomenliğine oynamak yerine rte'nin hoşuna gidecek şeyler söylese devletten güzel bir kadro kapmıştı bile, hayatının fırsatını kaçırıyor.

  • fransızlara olan hayranlıkları.
    çocukları asker mi olsun memur mu sorunsalları.
    köylülerin sözde çok mutlu olması yalanı.

  • hırsızlık düzenine çomar sokulan ve karikatür üzerinden ciddi rant sağlayan bir çakal takımının ciddi şekilde anti propaganda kampanyası yaptığını düşündüğüm olaya dair açıklama.

    karikatüristler istemekte haklıdır önce bunu tespit etmek gerekir. sonrasında hakim karar verir zaten karikatürist istediği meblağda hakkaniyetli midir? değil midir?

    ben özellikle örneklendirilmemiş ama 58 yaşındaki teyzem de sitesinde bi kere paylaştı ve dava açıldı paylaşımlarında ne bir örnek site, ne bir örnek dava dilekçesi veya bilgi görmüyorum. çoğunun da sırf tezgahı bozulmasın isteyen bir hırsız takımı tarafından kara propaganda amaçlı yayınlandığı kanaatindeyim.

  • mantiklidir. zira ımamoglu'na oy verecek saadet partili zaten verir. diger turlu, chp'ye eli gitmeyecek saadet partisi secmeni gidip binali'ye basabilirdi.

  • afgan ordusu dediginiz sey hic bir milli bilinci olmayan ulke bayrak vatan kavramlarini bilmeyen sacma sapan parali askerlerden olusan bir yapi.

    bu topraklari detayli incelerseniz ortaligin savas lordu kaynadigini goreceksiniz. kendisine general diyen savas lordlari , burada savasin devamindan nemalanan asiretler falan dunyanin en sacma yerlerinden biri bu cografya.

    karsi taraftakiler ne peki ? onlarda parali asker. zaten afganistan da yapilabilecek iki is var. ya gidip orduya ya da taliban a parali asker yazilacaksiniz ya da eroinin ham maddesi hashaşı ekip onu satacaksiniz. baska bi ekonomik faaliyet yok.

    neyse taliban diyorduk , onlarda parali asker ama en azindan para disinda peştun milliyetciligi ve cehaletin kör kuyularinda yetismis bir seriat anlayislari var. tabi seriatla yonetilen afganistan da ganimet olarak alacaklari kadinlar da cabasi. ulkenin yarisindan fazlasini olusturan pestun asiretlerinin tamami taliban tarafinda. geride de abd nin 20 senedir yaklasik 100 milyar dolar harcayip bi boka benzetemedigi ozbek , tacik , farisi kokenli afgan ordusu var. bunlarin tek motivasyonu para . generallik yapan savas lordlarinin saraylarini ve yirt disindaki paralari da bilinen bir gercek.

    kisacasi mesele afgan ordusu denen sonradan uydurma parali asker sürusunun hic bir motivasyonu ve yetismis insan gucu olmamasi. adamlar ne vatan ne millet ne devlet bilirler. parasini verirsin savasirlar. bu tarz ordular da cok cabuk bozulurlar. tipki ırak ordusunun isid karsisinda şamar oglanina dönmesi gibi.

    onun için işimizi ,paramizi kaybedebiliriz , siyasette farkli taraflarda yer alabiliriz ama bu ulkede malum kişilerin yaptigi gibi milli bilincimiz yok edilir ve ümmetçilik oynamaya devam edersek bizim de sonumuz böyle olabilir .

    olur mu ?

    bizleri yani mustafa kemal'in askerlerini tek tek kurşuna dizmeden asla.

    "biz emperyalistlerin pençesine düşen bir kuş gibi yavaş yavaş aşağılık bir ölüme mahkum olmaktansa, babalarımızın oğulları olarak vuruşa vuruşa ölmeyi tercih ediyoruz."

    mustafa kemal atatürk.

  • haber

    iddiaya göre çağlar baltacı'nın epilepsi hastası olması nedeniyle; doktoru yanlız yaşamaması gerektiğini belirtti.baltacı'nın talebi üzerine bakanlık da ''tayin olmalı'' dedi.ancak bakanlığı onay verdiği tayine kars defterdarı bilgehan alım bir türlü onay vermedi.başka memurların tayini onaylanırken çağlar baltacı'nın tayini sürekli olarak ertelendi.1,5 yıl boyunca tayin bekleyen baltacı, evinde epilepsi krizi geçirdi.yanında kimse bulunmayan talihsiz genç hayatını kaybetti.