hesabın var mı? giriş yap

  • anayasa mahkemesi'nin ekşi sözlük lehine verdiği kararın kapatma kararını veren mahkemeye tebliğ edilmesi sonrasında karar kaldırılarak btk'ya tebliğ edildi. btk'nın sitesinde de engel kaldırılmış görünüyor

    şu an için bazı iss'lerde henüz uygulanmaya başlanmadıysa da çoğunluk iss'den eksisozluk.com'a girilebilmekte.

    hakkımızın türkiye'nin en yüksek mahkemesi tarafından teslim edilmesi çok güzel ama yaşanan hukuksuzluklar nedeniyle buna mecbur kalmış olmamız üzücü ve yorucu.

    oh be! herkese benden çay!

  • senin gözyaşlarına kurban olurum canım kardeşim. giden 3 puan olsun.

    ekleme: kaleye geçtiği ilk maç olan fenerbahçe derbisinde yazmıştım bunu. gün geldi şimdi galatasaray maçında kaleye geçti. ve hatalı bir gol yedi. ağladı, üzüldü. değişen bir şey yok ne bende ne bizde.

    gözyaşlarına kurban oluruz senin. o yaşlar, senin bizimle birlikte hissettiğin o duygunun tarifidir. allah yolunu bahtını açık etsin kardeşim benim.

  • - doğal yağları karıştırarak kendi nemlendiricinizi yapmayı deneyin. aktardan bulabileceğiniz hindistan cevizi, jojoba, shea, susam vb yağlar mucizevi.
    - peeling için duş sonrası buhara maruz kalmış cilde esmer şeker + limon + zeytinyağı bileşeninin üzerine tanımam. nazik hamlelerle cildinize uygulayın.
    - peeling uygulamasından sonra pirinç unu ile gül suyu veya sütü karıştırarak yüzünüze sıvamanız ve kuruyana kadar bekleyerek yıkamanız, cilt tonunuzu eşitleyerek yüzünüzü aydınlatacaktır.
    - güneş kremi önemli, dermokozmetik bir güneş kremi edinmek lazım.
    - bol su içmek hayati önem taşıyor. ilerleyen yaşlarına rağmen güzel cilt sahibi kadınlara sorduğumda ilk verdikleri cevap "çok su içiyorum" oluyor.
    - ara sıra bepanthen ve çok az medacassol karıştırarak yüze sürmek faydalı. güneşin tahribatını gideren iyileştirici kremler.
    - direkt uygulamayın vs diyen var ama ben e vitaminini avucuma damlatıp yüzüme masaj ile yediriyorum. yıllardır faydasını gördüm zararını görmedim. eczacı arkadaşlar daha iyi bilir.
    - aloe vera bitkisi yetiştirebilirseniz kral olur, cilt için ödül gibi.
    - ara sıra yüzünüzü su ile seyreltilmiş elma sirkesiyle silebilirsiniz.
    - gül suyu, soda veya e vitamini damlatılmış suyu buz kalıplarına dökerek dondurup bu küplerle yüzünüze sabah uyanınca masaj yapabilirsiniz.
    - yüz yogasını duyanlar duymayanlara anlatsın. yüz kaslarınızın formunu koruması ve yapılan hareketlerle kan dolaşımının hızlanması sonucu taze bir görüntüye sahip oluyorsunuz. yüz yogası yapın.
    - makyajı zeytinyağı ile çıkardığım zamanlar sabahına çok yumuşak bir ciltle uyanıyorum.
    - ben yapamıyorum siz yapın ve şekeri bırakın.
    - yeşil sebze suları tüketmek önemli.

    mümkün mertebe kimyasallardan ve ambalajli bakım ürünlerinden uzak duruyorum fakat anarşist olmadığım bir dönem caudalie kullanmıştım. oldukça iyiydi. yine de altını çiziyorum, her şeyin doğal alternatifi mevcut ve petrol ürünü ile işlenmiş maddeleri ağzımıza yüzümüze sürmesek daha iyi. aklıma gelirse editlerim, güzel bir cilt her yaşta mümkün.

  • hiç unutmuyorum, bir keresinde "aşık olduğum adamın evine yakın bi otel tuttum, orda kaldım, o gece bissürü şarkı yazdım o otel odasında..." demişti.
    kendisi güzel, kafası güzel, yüreği güzel kadındır.
    damardır, ağırdır, zordur.

    rahat bırakın lan bu kadını! ne diyosa doğrudur, türkiye'nin en güzel kadınıdır.

  • yıllar yıllar önce championship manager 98/99 sanırım.kuzen ile evde oynuyoruz.kuzen roma, ben parma almışım.

    sezonun birisin de cl finalinde karşı karşıya geldik.kazandı bu maçı,atmıyım 2-1 mi ne işte.kızdırıyor beni kafasınca,nasıl koydum,işte böyle her sene böyle falan..

    tuttum klavyeyi kafasına geçirdim.ruh hastasımıyım neyim uzattım birde olayı terbiyeli ol falan diye.

    bitti mi; hayır.

    yine bununla cm oynuyoruz.gittim bir takıma kaybettim lig sonuncusu sanırım.bu yine başladı ''yuhh,istifa'' ahahaha,ehuehehe..

    oyun save edilmemişti.o bu lafları ederken,çat oyundan çıktım.save li dosyayı da sildim.oyun çöpe gitti.o kadar oynadığımız seneler.suratıma bir bakışı vardı anlatamam.

    herif iyi benimle halen konuşuyor.

  • benim kaynımın kayınpederi bu. aydın abi.

    dükkana raf yapılacak, ne yaptı ne etti marangozu saf dışı bırakıp sabah ezanıyla dükkanın önüne, elinde alet çantası, su terazisiyle damladı. raflar sik gibi oldu.

    çanakkale'den yazlık alacağız, aydın abi ekspertiz kesildi başımıza. 2 yıl oldu hala bir yazlık alamadık.

    rakı sofrasındayız, aydın abi hancı. rakıya buz atılmaması gerektiğini anlatıyor. rakı şalgamla içilmez, onunla içilmez, bununla içilmez. arsenikle içebilir miyiz aydın abi?

    balık yiyeceğiz, aydın abi atlıyor hemen, yılların balık pişiricisi.

    bir arkadaşımız araba alacak, nereden duyum aldıysa aydın abi ışık hızıyla araba pazarında ortaya çıkıyor. çocuk vw isterken bunun gazıyla fiat albea aldı. ağlıyo şimdi köşelere çömelip.

    aydın abi çıkan omzu yerine oturtur, et terbiye eder, mangal yakar, mangalı söndürür, avize monte eder, mobilya cilalar, balkonda yasemin yetiştirir, gül budar, ütü yapar, mantının yapımını bilir, şarap eksperidir, boğa güreşcisidir, astronottur, tuvaldeki kadındır. hiç susmaz, herşeyi bilir, ölümüne tartışır.

    yaşıtları hacıya gidiyor. keşke bu da gitse biraz.

  • parayla mutlu olmuyorsa paralarını alarak onu bu mutsuzluğundan kurtarabilirim dediğim açıklama.

    "fakirler malıma mülküme göz dikmesin." diye sarfedilmiş bir cümle yemeyin bunu.

    almancıların, akrabaları para istemesin diye "almanya bitti yeğenim" söylemine benziyor.

  • programda aralıksız 20 dakika fenerbahçe'yi konuştuktan sonra "artık galatasaray'dan fenerbahçe'ye geçelim" demiştir. 2 senedir aklı gitti aklı.