hesabın var mı? giriş yap

  • allah kimseyi "gezi eylemleri" sırasında doları 1,88 den 1,92 ye çıktı diye "ekonomiyi batırdınız" diyecek kadar alçak, 1,92'den 6,42'ye çıktığı halde sessiz kalacak kadar haysiyetsiz ve şerefsiz yapmasın...

  • bunu yazandır:

    "sana takıldım, peşinden koştum diye kendini bi bok sanma be bebeğim.çocukken de 'sinek ilacı' aracının peşinden koşardım, anlatabildim mi ;)"

    anlatabildim mi?

  • istanbul gibi bir şehirde asla eleştiremeyeceğim ailedir. sahile uzak bir yerde oturuyorlarsa bahsettiğiniz o açık hava, deniz kenarı, park gibi alanlara ulaşmak saatlerini alır. arabayla gezseler ayrı dert, toplu taşımayı kullansalar ayrı dert. her hafta her hafta balkonda oturmak da biraz sıkar. dolayısıyla geriye tek bir alternatif kalıyor, o da avm'ler.
    azıcık kafayı çalıştırırsanız, bu aileleri değil bu ailelerin mahkum edildiği alternatifsizliği garip bulursunuz. herkes aptal bir siz akıllı değilsiniz.

  • öncelikle başlığı açılmışsa affola lakin;

    (bkz: aramaya inandım ancak bulamadım)

    sol frame saçma sapan trollerden geçilmiyorken gelin biraz da bilim konuşalım.

    diyelim ki ışınlanma deneylerinden birine gönüllü oldunuz ve yapılan deney sonucu bilinmedik bir galaksideki bilinmedik bir yıldız sistemine dahil olan bir gezegene gönderildiniz. ve tesadüfe bakın ki orada bizden başka canlı formları da var. bu ileri teknolojiye sahip gelişmiş canlılar hikayenizi dinlediler ve size inandılar. şanslı gününüzdesiniz ya.. bir de size bir iyilik yapabileceklerini ve sizi dünyaya geri gönderebileceklerini söylediler. fakat bunun için, sizden evinize giden yolu ya da en azından evinizin konumunu onları bildirmenizi istiyorlar. evinize dönüş fırsatı yakaladığınız bu anda dönüş yolunun tek koşulu dünyanın evrendeki konumunu onlara tarif edebilmeniz.. böyle bir senaryoda, nasıl tarif ederdiniz evinizi?

    dünyanın ve güneş sisteminin evrendeki yerini bilmezlerini bekleyemeyiz tabii ki. hatta dünyayı güneşi bir kenara bırakın samanyolu galaksisi nasıl tarif edeceksiniz? spiral bir galakside mi diyeceksiniz?

    (bkz: here we go)

    edit:imla

    edit 2: ya rica ediyorum daha fazla "beyin yakan soru değil" temalı mesaj atmayın. soruyu ilk seferde de anlayamamak değil "beyin yakan", beyin yakan demek, sorunun cevabını vermeye çalışırken yaşadığın afallama ve zorluk derecesidir. her gün kadın, erkek, siyaset konuşuyoruz farklı bir konu olsun, onu tartışalım istedim yoksa kimsenin beyni ile derdim yok. benim yanmadı ne olacak şimdi diye mesaj atmak çok gereksiz.

  • "iphone'lar blackberry'lerden sonra telefonu duvara atıp kırmalarda bi azalma oldu di mi, havasını sevdiğim atarlı sevgililer:))"