hesabın var mı? giriş yap

  • elinde bana ait bir şey tutan 3,5 yaşındaki kayra'ya seslenilir:
    -şşt kayra, onu yerine bırak, benim o!
    kreşe giden kayra, öğretmeninin okulda sürekli söylediği sözle cevap verir:
    -benim yok! hepimizin!

  • qnb miles and smiles ile 1000 tl alışverişe 1 mil kazanıyorsunuz. izmir istanbul için vergiler dahil ödül bilet için ihtiyacınız olan mil 11.342 mil.
    özetle 11 milyon 342 bin tl alışveriş yaparsanız size 1 adet yurtiçi ekonomi bileti veriyor.
    yani "zaten kredi kartı kullanıyorum bari bunlardan alayım mil biriksin" gibi bir düşünceniz varsa boşu boşuna almayın bu kartı. aylık 50 bin lira harcasanız tahmini 20 yılda bir bilet alabilirsiniz. tabi bu kartı alıp thy bileti alırsanız sürekli daha fazla mil kazandırıyor. eskiden 1 liraya 1 mil kazanırken şimdi 4 liraya 1 mil kazandırıyor.
    bu da ortalama 50 bin tl'lik thy bileti alırsanız 1 adet yurtiçi tek yön bilet vereceği gibi kaba bir hesaba geliyor.
    bitmedi, kampanya döneminde alacağınız biletlere gidiş dönüş 300 mil kazanımı ile sınırlısınız.
    yani özetle yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum, tüm alışverişimi bu kartla yapıyorum, kampanya vs deniyorum ama şu an 1 adet yurtiçi tek yön bileti biriktiremedim.

  • klasik rus edebiyatında roman karakterinin fakirlik seviyesini anlatırken kullanılan "andrey fyodoroviç bazarov 5 yıldır yeni bir palto alamıyordu kendisine ve cebinde kalan son 3 kapikle simit almak fırına gidiyordu" açıklamasında geçen paltodur kendisi ama açık konuşmak gerekirse bana çok da fakirlik gibi gelmiyor artık ya bi paltoyu 5 yıl giymek, hatta ben "5 yıl çok normal lan bi palto 7-8 sene giyilir bence" diyorum artık bi palto olmuş kaç lira. evet.

  • yer: dolmuş. kahramanlar şoför ve yanında oturan paspal bir amca.
    + yarın da 23 nisan şeyler tatil galiba
    - neyler abi?
    + hani çocuklar gidiyo ya sabahları
    - okul mu abi?
    + hah evet okul. şeyler de tatil di mi?
    - ne abi?
    + hani tayyip mayyip
    - resmi daireler mi abi?
    + hah evet resmi..

  • ilk uc sayi sayi/ribaund/asist olmak uzere:
    1974. nate thurmond 22/14/13, 12 blok
    1986. alvin robertson 20/11/10, 10 top calma
    1990. hakeem olajuwon 18/16/10, 11 blok
    1994. david robinson 34/10/10, 10 blok

    beni esas dumur eden sey gecen sene bi macta ron artest'in 10+/9/9/8 gibi sayilarla maci bitirmis olmasidir (neyin ne oldugundan ya da tam dogruluklarindan emin degilim).. sonucta bi quadruple double degil, hatta double double bile degil ama yakin zamanlarda (3-5 yil, belki de amiralden bu yana) gordugum bu olaya en yakin sayilar..

  • 9 yıl önce tanıştık. 7 yıldır evliyiz. 6 yaşında bir oğlumuz var. internetten tanışılan kişiye aşık olmak diye bişey var.

    3 yıl sonra gelen edit: artık tanışalı 12 yıl oldu. evlilikte 10'uncu yılı da devirdik. 9 yaşında bir çocuk da olsa koca yürekli bir adamım var ve hala iddiamın arkasındayım.

    bir 3 yıl sonra daha gelen edit : bir hafta önce tanışmamızın onbeşinci yılıydı. otuzu da görüp buraya yazmak dileğiyle. adamım artık çocuk değil, ufaktan ergenliğe geçiş yapmaya başladı.

    9. yıl editi : vay be tanışalı 18 yıl olmuş, 16 yıldır evliyiz ve bence sadece aşk değil konu. o benim en iyi arkadaşım, dostum, dert ortağım ve daha bir sürü şeyim. üç yıl önce nerdeyse kucağıma aldığım çocuk şimdi beni koltuğunun altına alıyor ve koca bir adam oldu. ve hala aranızda internette tanışmayı tuhaf bulan insanlar görüyorum.

    (bkz: iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir)

  • eger sevgiliniz ile ev arkadasi iseniz bu kisi tam olarak sizsiniz. eger sevgiliniz ile ev arkadasi degilseniz bu kisi kim bilmiyorum. eger sevgiliniz yoksa ne diye boyle seyler dusunursunuz onu da bilmiyom amk.