hesabın var mı? giriş yap

  • köprünün denizin üstüne yapılacağını özellikle belirtme ihtiyacı duyulan reklam. seçmeninin kapasitesini biliyor akp sonuçta.

    ayrıca sanırım bu köprünün ayağı, kendine bağlanan bir otobanı falan yok. hiç ağaç kesilmiyormuş çünkü. açıkçası ben tatmin oldum.

  • başıma birsey gelmeyecekse kars /selim ilçesinde öğrencilere yaptırdik bu robotları biz. meslek lisesi öğrencisi bunlar sadece. ki sen zamanında iş başvurusu yaptığımda bana aselsan'a mühendis alıyormuş gibi mülakat ayini duzenleyen bir şirketsin. fakir ama gururlu bilişim öğretmeni kız serzenişi değil bu. liselerarasi bilim fuari minvalinde robot yapmışsın. bari step motor kullanmasaydın da hızlı hareket edeydi.

  • her türlü hak arayışına destek vermek gerekir, birileri de beğenmiyorsan çık demiş. o çıksın da kalanlar eşek gibi çalıştırılmaya devam etsin yani dert değil.

  • alet edavat kullanmadan koparmak için kesmek istediğiniz yerde 1 cm kadar bandı banda yapıştırın ve sertçe çekin. şöyle:

    ___________ (1) bandın düz hali.

    _____/\_____ (2) bandın birbirine yapıştırılmak üzere aldığı hal.

    ______|_____ (3) bandın yapıştırılmış hali.

    <- ___..___ -> (4) bandın iki yandan hızla çekilerek kopartılması.

  • sebzelerden nefret eden parks and recreation karakteri. öyle nefret ediyor ki, muz yemesi gerektiği bir durumda muzu hamburgerin arasına koyup yemek zorunda kalıyor.

    ayrıca "ailenizde mental rahatsızlığı olan birisi var mı?" sorusuna "amcam yoga yapıyor" demesi de yoga ve bilimum sporlara olan bakışını göstermektedir.

  • olumlumalar yeteri kadar yapıldığına göre gelelim uyarılara.
    1- kronik hipertansiyon problemleri ortaya çıkarabilir. eğer hipertansifseniz ve anestezi altında bir operasyona maruz kalacaksanız mutlaka ve mutlaka ne kadar süredir ginseng kullandığınız anestezi uzmanına söyleyiniz. anestezik ajanlar vasodilatasyona sebep olduğundan hemodinamikte kolay değişim görülebilir.

    2- moai gibi antidepresanlarla etkileşim yapmasının yanısıra phenelzine ile aynı anda kullanımı titreme, baş ağrısı ve uykusuzluk oluşturur. diğer antidepresanlarla birlikte alınması da sorunlara yol açabilir.

    3- asya ginsengleri ile kalsiyum kanal blokerleri etkileşirler (ccb).

    4- germanyum içeren ginseng ürünleri furosemidin diüretik etkisini azaltırlar. ayrıca ve daha önemli olarak germanyuma maruz kalmak böbrek yetersizliğine yol açabilir.

    5- amerikan ginseng'i hipoglisemik aktivite gösterir. tip1 ve tip 2 diyabet hastaları çok dikkatle kullanmalıdır.

    kaynak : beslenme ve ilaç etkileşimleri, m. aksoy, istanbul tıp kitabevi, p550

  • aç kalsalar yemek üzerine kahve içmezlerdi diye tahmin ediyorum.

    hava limanında normal şartlarda da pahalı olan yere oturursan az bile. madem doyacaksın çantana at bir iki ekmek arası bisey önceden hazırlanmış streçli falan aç ye yani.