hesabın var mı? giriş yap

  • "ben sadece bana verilen emirleri uyguladım" diyor polisler, nürnberg mahkemelerindeki naziler gibi. "ben devletimi seviyorum, tut dediler tuttum" diyor fırıncı.

    onlar sadece devletlerinin verdiği emirleri uyguluyorlar, sadece devletlerini seviyorlar. böylelikle masum olduklarını düşünüyorlar. böylelikle iyi olduklarını düşünüyorlar.

    ben ise duvarlara kafa atmak istiyorum.

    (bkz: kötülüğün sıradanlığı)

  • ulan atalarından hiç mi birşey öğrenmedin libos gotlu avrupalı ? doksene kafasından aşağı kızgın yağı ?

  • bu adam premiership'in tarih boyunca gordugu en buyuk skandallardan birisidir. 1996 yilinda, ki kendisi 31 yasinda bir amator futbolcudur, bu futbolcunun menajeri graeme souness'i arayip "merhaba, ben george weah. benim bir kuzen var, super oynar kendisi, dene pisman olmazsin. paris saint germain'de oynamisligi var, 13 defa da milli oldu kendisi." demistir. souness da, "oha lan super adam bulduk sudan ucuz, oh oh." diye gobek atmistir muhtemelen. fakat bu gobek atisi sirasinda, ki yasli da adam yani, kafayi carptigi icin 3 haftalik bir gecici aptallik haline burunecektir. daha bir kere topa vurdugunu gormedigi ali dia adli sahis, leeds united macinin 32. dakikasinda oyuna girer; ve de ayni macin 53. dakikasinda oyundan alinir. rivayetlere gore kendisinin top kontrolu bir fil gibidir, ve bir sinek gibidir (hayir hizli degil, olu). 1 aylik kontrati aninda feshedilir, bir daha da kendisinden haber alinamaz. souness ise bu olaydan sonra torino'ya kacar, oradan kovulur benfica'ya gider, 2 sene hicbir sey yapamaz; "akdeniz havasi carpiyor lan beni" sonucuna varip blackburn rovers'a doner.

  • bundan kac zaman once hatirlamiyorum ama, baskul almak bi' beyaz esya magazasina girdim. niyetim hem fiyat ogrenmek, isime gelirse almak. neyse yasli bir amca var satista. nedir ne degildir diye sordum.

    ben-kac lira bunlar amca ?
    amca- filankes lira.
    ben- e tavsiye ediyomusun ?
    amca- bunu ustune sabah donla cikip tartilcan kizim .
    ben- ohom.. taksit filan oluyo di mi ?
    amca- sabah kalkican, bisey yiyip icmeden, donla cikican bunun ustune oyle tartilcan.
    ben- heee... sey neyse ben bi iki yere daha bakayim.
    amca- sutyen donunla cikican ustune !!
    ben- haa. ooldu. hayirli isler.
    amca- don, don mutlaka onunla tartil.

    yemin ederim, nasil ciktim, nasil kactim hatirlamiyorum.
    odur budur, herkese derim bunu.

    -donla tartil !!

  • sanildigi kadar geri zekali olmayan down sendromlular, down sendromsuzlarin bir çogundan daha dikkatli ve de akillidirlar. dikkatlerini islerinden baska birseye vermediklerinden isyerinde dedikodu yapma, baskalarinin kuyusunu kazma, hirsizlik yapma gibi adetleri de yoktur. ozellikle getir-gotur isleri (bkz: office boy), garsonluk gibi isleri itina ile yaparlar. bu tur islerde ise alinasidirlar ve bir suru hiyardan iyidirler.

  • üşümeyen kızdır. senin benim gibi duraklarda otobüs metrobüs beklemez. herhangi bir yere yürümez. dışarıda olması da gerekmez çoğu zaman. soğukla temas ettiği ender zamanlar arabasına ya da onu bekleyen arabaya, taksiye yürüdüğu zamanlardır. sen de dışarıda elinde istanbul kart bilmem kaç dakikadır gelmemiş otobüsü bir tarafların donarak beklerken bunlar nasıl üşümüyor diye düşünürsün.