hesabın var mı? giriş yap

  • anthony fantano, 1985 doğumlu müzik inceleme yazarı. 2007 yılında the needle drop adlı bloğu oluşturuyor. 2009 yılında ise şimdi bilinen youtube kanalını kuruyor. kanalında genel olarak indie albümleri inceliyor fakat son yıllarda pop ve hip hop incelemelerini de arttırmıştır.puanlaması 0 ila 10 arasında olup beğenme derecesini "light-decent-strong" olarak ifade eder.

  • şu an en ihtiyaç duyduğum şey çocuğumun sağlığına kavuşması... kalp damarının normal bir insan gibi çalışması mesela... gelecek günler içinde ameliyata ihtiyacı olup olmayacağını bilebilmek... daha huzurlu bir anne olabilmek falan... ama olmuyor.

  • gidip de fatiha okuyani yoktur diyen sigirlarin aksine neredeyse herkesin fatiha okudugu anit. arkadas hic gitmedigi icin saniyor ki her giden vatandas mozoleye celenk koyup saygi durusunda bulunuyor.

  • 2012 temmuz ayındaki elektrik faturasında 0,42 tl iken ağustos ayındaki faturada 0,85 tl'ye çıkan bedel. sayaç okumak mı zorlaştı noldu anlamadım.

  • kentucky'daki bourbon county'den ismini alan bourbon viskisinde misir orani en az %51, en fazla %80 olmaktadir (genelde yaklasik %70 misir, gerisi bugday, cavdar ve diger tahillar). gene bir misir viskisi olan tennessee viskisinin (örnegin jack daniels) bourbon'dan farki ise tennessee viskisinin "lincoln county process" denen bir filtreleme sürecinden gecmesidir. bu sürecte akcaagac odun kömüründen (maple charcoal) yaklasik on feet kalinliginda bir katman kullanilmaktadir. tad farki da buradan kaynaklaniyor.

  • sevmesi zordur, sevemiyorsanız usulca gidin, yalandan bok atmayın.

    benim en büyük sevme nedenim; düzenli ve huzurlu olması, sistemli bir şehir olması. neyin ne olacağı bilirsin ve genelde şaşmaz bu. insanı evinde gibi hissettirir. kaybolsanız bile endişe yapmazsınız sanki bildiğiniz yer gibi hissettirir. dostlarınızla mahalle arasında basit bir kafe de bile eğlenebilirsiniz. manzaraya odaklanmazsınız sadece karşısınızdakine odaklanırsınız. insan ilişkileri daha derin ve samimidir. çok güzel bir şehir değildir ama işte onu da böyle kabul ettik. güzeli sevmek kolay, asıl zor olan güzel olmayanı sevmeyi becerebilmek.