hesabın var mı? giriş yap

  • yetkililerin gorevi, icinde insanca yolculuk yapabilecegimiz araclar yapmaktir. neredeyse nefes bile alinamayan ortamlara mahkum edilmisiz. o ortamda kadin olsa ne olur erkek olsa ne olur. hayvanlar bile oyle tasinmamalidir.
    ayrica neden benim karim kizim hayatini tacizciden tecavuzcuden korkarak kisitlamak zorunda kaliyor. ahlaksizlik erkegin, yaptirim kadinin. sizin ben anlayisiniza sicayim.

  • klasik baba filan değildir. klasik babanın gömleğinin ya da tişörtünün cebinde her daim bir paket maltepe bulunur, elleri de sigara kokardı. nerede klasik amk bu jagler kokan babalar anlamıyorum. ben babamın bir defa diş fırçaladığını gördüm ömrümde, onda da 9 ay sonra kardeşim oldu amk.

  • ilerleyen zamanlarda adını çok sık duyabileceğimiz yunan basketbolcu. 1994 doğumludur ve adından anlaşılacağı üzere nijerya kökenlidir. 1990'ların başında nijerya'dan yunanistan'a göç etmiş bir ailenin çocuğu olarak atina'da doğmuştur, ancak yunanistan'ın sert göçmenlik yasaları nedeniyle ailenin bu ülkede doğan çocuklarından hiçbiri halen yunan vatandaşlığı alamamıştır, hepsine giannis gibi yunan isimleri vermiş oldukları halde (bkz: jus soli). bu nedenle yunanistan'ın alt yaş grubu ulusal takımlarında henüz oynamamış olsa da eğer söylendiği gibi müthiş bir oyuncuya dönüşürse herhalde bu yeteneği nijerya'ya kaptırmamak için yunan makamları birşeyler düşüneceklerdir.

    saha içindeki oyununa gelirsek, 2.06 boyu ve upuzun kolları, kocaman elleriyle nba'de son dönemde moda olmaya başlayan nicolas batum tarzı atlet 3 numaralara benzetiliyor. ayrıca top kontrolünün iyi olduğu, pek çok pozisyonu oynayabildiği, çok iyi bir saha görüşü olduğu, hatta bu nedenle "fizik ve oyun tarzı olarak" kevin durant'e benzetenlerin bile çıktığı söyleniyor. şahsen ben videolarına bakarak şut sokamayan bir durant'e benzettim, nitekim hep içeri drive ediyor ve pota civarında çok iyi bitiriyor ancak istikrarlı bir dış şutu olmadan iyi bir yerlere gelmesi zor (derken bu sezon %33'le üçlük attığını görüyorum, çok kötü sayılmaz) şu anda yunan 2. liginde oynuyor, ancak önümüzdeki yıldan itibaren ispanya 1. ligi acb'de zaragoza forması giyecek. 2017'de bitecek kontratının her yılının sonunda nba'e çıkış maddeleri bulunuyor. draftexpress sitesindeki 2013 mockdraft'ında ilk turun sonunda seçilmesi bekleniyor ancak ben ispanya'da kendini göstermeden drafta gireceğini düşünmüyorum. yeni parlamış ve kendini alt yaş grubu avrupa şampiyonalarında henüz hiç göstermemiş bir avrupalı için ilk tur çok hayalci bir beklenti, en iyi ihtimalle 2. turun sonlarında seçilir şimdi girerse. ayrıca kendisiyle aynı takımda oynayan, 92'li thanasis adetokunbo adında bir ağabeyi vardır ki onun ortalamaları giannis'ten biraz daha iyi görünüyor şimdilik.

    bu entry'deki bilgilerin çoğunu jonathan givony'nin kendisiyle ilgili tanıtım yazısından aldım: http://www.draftexpress.com/…annis-adetokunbo-4090/

  • "kur’an’ın tercümesine kur’an denilemeyeceği ve tercümesinin kur’an hükmünde olmadığı konusunda islâm alimleri görüş birliği içindedir."

    ilk defa islam alimlerinin bir konuda görüş birliği içinde olduğunu duyuyorum.

  • dini bir şey gibi geliyor hep bu bana.

    böyle vatikan’da kardinaller toplanmış, birbirlerinin ağzına çatalla uzatıyorlar, ilahi söylüyorlarmış falan gibi.

  • araplar biliyorsunuz bizimkilerin kırmızı çizgisi...
    araplara hakaret >milli manevi değerlere hakaret...
    vicdan azabına eş, kayna kayna sakarya,
    öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya!

  • ahahaha ezikçe bir olay.

    ezik derken tdk'da şöyle diyor: sıfat, mecaz olaylar ve hayat şartları karşısında güçsüz ve sıkıntılı duruma düşmüş olan, üzüntülü.

    komple youtube'da, google'da yok. sildirmiş görüntüleri o meşhur programın. ufak parçalar kalmış.
    neden?
    çünkü yerin dibine sokup sokup çıkardı levent kırca o meşhur programda altaylı'yı.

    insanda biraz utanma olur.

    istediğin kadar youtube'dan sildir, ne oldu şimdi daha çok insanların aklına gelecek.

    haber olmuş: https://twitter.com/…dem/status/1316124320524046337

    teşekkürler.