hesabın var mı? giriş yap

  • kilosu 5 liradır başladığınızda genelde biter, bitmezse bir sonraki gün bayatlar tadı kuzu kalmaz. yiyin ulan ölmezsiniz ölünseydi biz ölürdük.

    editoviç: son gelen zamların oluşturduğu buhran bu güzel atıştırmalığın fiyatını 10 liraya çıkartmayı başardı...

  • duman'ın değil tgb'nin halt yemesidir. adamlar fiyatlarını söylemiş senin işine gelmezse cagirmazsin. sanki zorla aldilar parayi. yine tgb'nin bok edip suçu başkasına attigi bir başka olay. bir işiniz düzgün olsun arkadaş ya.

    edit:olay hiç tgb'nin anlattigi gibi degilmis. adamlar soma kazasindan önce planlayip anlasmis dumanla. zaten tgb'den de bu beklenirdi. bu adamlara inanip gaza gelmeyin amk işleri güçleri dezenformasyon.
    (bkz: #44945415)

  • beraber gülüyor olabilmem. istediği kadar güzel gülsün beraber gülemiyorsam, manasız manasız, deli mi ne gülüyor bu, biri mi inandırmış güzel güldüğüne hikayesi varsa zor.
    evet güzellikte çekicidir. acayip çekicidir, herkesin kendince görebileceği güzellik neyse. ama beraber gülebildiğim bir insanı hiç bir şeye değişmeyeceğimi biliyorum. güzel bir kadınla gülünemiyorsa, istediği kadar iyi, temiz, dürüst olsun uzun süre katlanması zordur benim fikrimce. hani üç-beş gün iyi gelebilir. ama sonrası zor.
    ha birde bir kadının gözünüze çekici gelmek istemesi durumu olabilir ki, ne yaparsanız yapın, istediğiniz kadar kendinizi şartlandırın bir yolunu bulup çekici gelme ihtimali de oluşturabilir kendine. ama istisnalar, yani bazı odunlar her zaman bu kuralı bozar.

  • ulan hala anlamadınız mı ? termos pahalı değil, biz fakiriz. araba pahalı değil, biz fakiriz. rakı pahalı değil, biz fakiriz. kitaplar pahalı değil, biz fakiriz. yani şunu anla güzel kardeşim, biz türk halkı f a k i r i z.

    edit: tamam termos pahalı amk. kabul ediyorum, pahalı termos. mesaj atmayın yeter.