hesabın var mı? giriş yap

  • -haftasonu naapıyosun?
    -hiç işte standart sana geliyorum
    -peki ben naapıyorum?
    -bilmiyorum hiç evde olmuyosun

  • saçmalamayın lütfen. imfden borç felan istediğimiz yok, sadece al yanında bulunsun lazım olursa kullanırsın diye bize para vermeye çalışıyorlar. siz hiç gurbete giden birinin cebine para sıkıştırmadınız mı lazım olur diye? yaa al all, lazım olur diye. eyyy imf, sen kimsin yaaa?

  • başlıkta ve ilgili haberde sürekli “21 yaş küçük sevgili” vurgusu yapılarak manipüle edilmeye hazır kitle hedef alınmış belli ki. gündem olsun da nasıl olursa olsun.

    cem yılmaz 48 yaşında, sevgilisi de 27 yaşında. sanırsın 15 yaşında reşit olmayan kızla birlikte olmuş.

    dışarı çıkın biraz hava falan alın, beyninize oksijen gitsin.

  • "o saçının kenarini kazıtan kızlar evlenir de ben evde kalırsam yere göğe molotof atarım amk"

  • yegenim mine, 3 yasinda, seftali yerken:

    - bu seftalinin cekirdegi mi?
    - evet
    - yenmez degil mi?
    - yenmez evet
    - tabaga atmak icin degil mi?
    - evet, tabaga atmak icin yaratilmis

  • bu tarz paylaşımların kocişimin bana soktuğu sik noktasına gelmesi yakındır.

    ek 2.1: mesaj ile beni terbiyeye davet eden arkadaşlar oldu, ama ben bazı konularda çirkinleşmeden kendimi ifade edemiyorum, idare edin.

  • erkek yazardir. bu gözler 15 entryli 200+ takipçili kadın çaylaklar gördü. herşey bir profil fotoğrafına bakar.

  • https://www.ifixit.com/guide

    neyi nasıl tamir edebileceğinizi gösteren, arabadan, laptop'a, tablete ve fotoğraf makinesine kadar; hatta düğme dikmeye kadar pek çok olayın resimli anlatım rehberi, güzel bir site. tabii güzel ama ingilicçe. yine de resimli anlatım faydalı olacaktır kanaatindeyim.

  • güzel bir gelişme.

    ahmet davutoğlu'nun ilk defa güzel bir şey yaptığını gördüm lan. inanamıyorum.

    edit: olm ben işsizim lan niye sevindiysem.

    karım özel sektörde, onu da kapsamıyormuş.

    neyse tatile sevinenler için sevineyim bari.

  • üsküdar'da doğmuş ermeni asıllı osmanlı vatandaşı. osmanlı topraklarında bulunan petrolün çıkarılması için ingiltere ve osmanlı arasında aracılık yapmış ve başarılı olmuştur. osmanlı paşalarını bir takım ufak komisyonlarla kontrol altında tutmuş, her sesi yükseleni rüşvetler verip susturmuştur. adı 1930 larda ırak petrol şirketi olarak değişecek olan ' türk petrol şirketi'nin kuruluşunda ön ayak olmuştur(1912). şirketin adı her ne kadar türk olsa da, ortakları ingilizler ve almanlardır(daha sonra amerikalılar da dahil olmuştur. ve en nihayetinde saddam hüseyin tarafından ırak menfatine millileştirilmiştir). çok önemli ve büyük bi koloksiyonerdir. topladığı eserler lizbonda kendi adına kurulmuş bir müzede sergilenmektedir. sağlığında, topladığı bazı eserler çeşitli devletler tarafından satın alınmak istenmiş ama o buna izin vermemiştir. bir çok kereler petrol anlaşmalarında aracılıklar yapmıştır, ama ilk ve en önemli anlaşması türk petrol şirketinin kurulmasıdır. ilk anda daha yüksek olan komisyonu bi iki yıl sonra % 5'e düşürülmüştür.