hesabın var mı? giriş yap

  • rahatsiz olmus bunu da belirtmis. muhabir de saygi gostermis duruma. bu kadar abartilacak bir durum yok.

  • 2022 yılında, 'the power of the dog' filmindeki performansıyla 'en iyi erkek oyuncu' dalında oscar heykelciğine sahip olacak olan aktördür. dileyenle, itinayla bahse girilir ...

    büyük büyük büyükbabası olan 'robert william cumberbatch', 25 nisan 1864 tarihinde izmir'deki ingiltere elçiliğinde konsolos olarak göreve başlamış ve 30 mart 1876'da ölümüne dek izmir'de diplomat olarak kalmış. mezarı bornova ingiliz mezarlığında görsel ...

    2005 yılında, bir 'bbc' projesinin çekimleri için 'güney afrika'da, 'kwazulu-natal' şehrindedir. zifiri karanlık bir gece yarısı, iki oyuncu ekip arkadaşıyla birlikte, kaldıkları otele dönerlerken araçlarının lastiği patlar. kontrol etmek için arabadan indikleri anda da etrafları kalabalık ve silahlı bir çete tarafından sarılır. banka kartları ve tüm para ve ziynet eşyaları gasp edilir. soyguncular, kartların limitlerini derhal sıfırlamak istedikleri için işlem yapacak çete üyesi, en yakın atm'ye gidip dönene kadar 'cumberbatch' ve arkadaşları, elleri bağlı ve kafalarına silah doğrultulmuş halde 2.5 saat tutsak kalırlar. lastik patladığı sırada radyoda dinledikleri şarkıyı ise hiç unutmuyor : how to disappear completely - radiohead :)

    aktör babası 'timothy carlton', küçük 'benedict' yatağa girdiğinde, ona hemen her gece, uyuyana kadar 'tolkien'in fantastik eseri 'the hobbit'i okur ve okurken de her karakteri farklı tonlamayla seslendirir görsel. yıllar yıllar sonra, 'cumberbatch'in, sesiyle katkıda bulunacağı film serisinin seçmelerine katılmasındaki en önemli motivasyon kaynağı, çocukken babasının yaptığı bu tiplemelerdir. smaug performance

    'sophie hunter' ile evli ve 3 oğlu var. görsel

    'sherlock'ta, ünlü dedektifin anne ve babası rollerinde izlediklerimiz, gerçekten de 'benedict cumberbatch'in gerçek anne ve babası (timothy carlton ve wanda ventham) ... holmes (cumberbatch) family

    kaynaklar :

    marc maron podcast benedict cumberbatch
    robert william cumberbatch
    bc fan page

  • süper bir imtihandır. bunu çeken bilir. şahsen ben ne zaman düğüne gitsem hakikaten rahatsız edici boyutlara geliyor. o yüzden düğünlerde çok sıkılıyorum tadım kaçıyor. bir kere girer girmez o yandan lüleli saçlı, simli kadınlar size bakıyor. aralarında gülüşüyor. hadi bunu atlatırsınız fakat asıl animasyondan da sorumlu piyanist şantörün birinci hedefisinizdir. gece boyunca en az iki espriyi sizin üzerinizden yapar. "uzun saçlı çok içme bayılırsın!" diye başlayıp "uzun saçlı sünnet oldun mu?"ya kadar gidebilir. benimki gitti. hayır bizim aile komple espri şaka yapan adamlar olduğundan, hiçbirinde zerre ciddiyet olmadığından onlar da gülüyor. yetmiyor sizi zorla oynamaya kaldırıyorlar. çünkü oynayışı komik görünebilecek, pistte eğreti durabilecek tek adam sizsiniz. geçmişte beni oynatmak için kuzenlerden, teyzemden, annemden kurulu bi kurulun mikrofonu alıp bana tezahürat yaptığını biliyorum. ve akıbet kaçınılmaz oluyor. kendimi serçe parmaklarından tutulmuş, esir alınmış olarak buluyorum. kürt halayına, üç ayağa zorlanıyorum. halayı çekerken ısssss diye şarkıya eşlik eden, zılgıt atan adamlarla kameraya alınıyorum. küçükken anneyle, teyze kızlarıyla utandırılarak dansa kaldırılan ben o günlerimi geri ister hale geliyorum. adeta aralarında köylü diye dalga geçilen zeynep değirmencioğlu gibiyim... yıllardır bitmiyor bu işkence... ama yalnız olmadığımı aranızda benim gibi mağdur olanlar vardır diye umut ediyorum... gelin birleşelim.

  • " beyler; yanınızdaki bir kıza iki dirseğini de kullanarak göbek deliğine dokunamayacağını söyleyin. izleyin, keyfini çıkarın, bana sonra teşekkür edersiniz. "

  • devrimci avukatlara yönelik gerçekleştirilen operasyon sırasında baskın yapılan yüzlerce evden 1 tane kuru sıkı tabanca dışında hiçbir şey bulamayan polisin imdadına "yavşak medya" yetişerek gözaltına alınan avukatlara "muhbirlik" iftirasında bulunmuştu.

    bu iftiralara karşı çağdaş hukukçular derneği başkanı selçuk kozağaçlı'nın verdiği tarihi ayarı izliyoruz:

    "amerika izin vermeden tuvalete gidemeyen, amerika şifresini söylemezse uçağını uçuramayan, kendi ülkesindeki nato üslerinin rica minnet kapısından geçemeyen, makamını, eğitimini, aklını, servetini, rozetini emperyalizme borçlu olan sizden mi öğreneceğiz kimin ajan olduğunu? burada özgürlük yok diye kendi çocuklarını amerika’da okutanların polisi mi bize başka ülkeler lehine faaliyet öğretecek? bizi de kendiniz gibi beysbol sopası ile terbiye olacak mı sandınız? haddinizi bilin."

    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/…51342_n.jpg

  • az önce bir akp'li ile bu konuyu konuştum. konudan haberi bile yok, bu adam bir ilin milli eğitim müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yapıyor.

    + artık yüzde 8 vergi alınacak internete giren her aletten.
    - ya olur mu öyle şey, saçmalama.
    + yapmışlar işte.
    - aldım ben 670'e. 50 lira indirimle aldım. çok dokunmaz zaten.
    + öyle mantık mı olur, 2000 liralık telefon artık 2160 lira.
    - onu da 2000 liralık telefon alan düşünsün.

    işte bu zihniyet bizi avrupa'da temsil ediyor. bu düşünce yapısı bizim geride kalmamızın sebebi. böyle bir kabulleniş, böyle bir saçma düşünce yapısı var işte. yazık.