hesabın var mı? giriş yap

  • tarih messi'yi altın harflerle yazacak yazmasına da ender bulunan bir yöntemle. çünkü tarih hep golcüleri yazdı ve görüntüledi. oysa messi golcülüğünden çok asistleriyle tarihte en büyük olacak belki de. o yüzden messi vs. maradona yapılamayacak.

  • v for vendetta filmiyle ilgili başlık açmak isterken "lan bu filmin bugüne kadar başlığı açılmamış olabilir mi acaba" diye düşünmeyip "ben bir hata yapıyorum galiba" demeyen ı phone sahibi bir insanın başından geçenlerin anlatıldığı, trt'de yayınlanacak bir film.

    ayrıca film için 8824 adet dublörün dilemması kullanılmış. evet.

  • gladiator vcd'si, filmin ba$lari, commodus vagondan cikar, atini ister...

    commodus: where's the emperor?
    adam: he's at the front, sire.

    altyazi:
    - imparator nerede?
    - fransa'da.

  • etkileyici üniformalarının ardında hugo boss'un imzasının olması ilginçtir. dikkat edilirse, ikinci dünya savaşı'nda amerikanların, ingilizlerin, fransızların ve diğer müttefiklerin askeri üniformaları çok köftedir. mahmutpaşa / merter ordusu gibidirler.

    fakat alman üniforması'nın, taraftarına farklı bir çekiciliği, düşmanına ise farklı bir ürkütücülüğü vardır. böyle şeytan gibidir.

    hitler'in propaganda uzmanları, psikologları, bilinçaltı uzmanları ve hugo boss'ın şık kesimleri birleşince ortaya; rütbeleri, armaları çıkarsan güncelik olarak giyilebilecek çok şık ceketler ve gömlekler çıkarmıştır.

    üst kısmı bol, dar paçalı pantolonlar; kaliteli deri çizmeler ile şık durmaktadır.
    keza bu ceketinin kesimlerini boss, günümüzde halen çaktırmadan kullanmaktadır.

    schutzstaffel'in deri ceketleri etkileyicidir.

    uzun olanları da keza üstten dökülür cinsten değil, cuk oturandır.

    bayan nazi subaylarının üniformaları ise bir o kadar şık kesimlidir. (o etekle çizmeyi, şimdi arasan bulamazsındır.)

    dikkat edilirse, adamlar hugo boss katalogu gibidirler zaten.

    ayrıntılı üniformalar için link.

    schutzstaffel rütbeleri için (bkz: #25248568)

  • - cengiz kargo..ama yorgunum aşağı iner misiniz?
    - elbette..hemen geliyorum..
    ..
    - merhaba..
    - merhaba..önce şu paketi vereyim..
    - aa şey..iyi de bu bana gelmemiş ki..
    - evet..en üst kattaki eve geldi ama onlar inmek istemediler..siz çıkarın bi' zahmet..
    - yuha!
    - yorgunum..

  • +65 yasağını dinlemeyenlere çatır çatır ceza kesen jandarma ekiplerini kameraya çekip sosyal lince yönelen bir adet lazolinin mutlu sonla buluşmasını içeren videodur

    hiç kimse kusura bakmasın devlet yasağı koymuş, uyarısını günlerdir yapıyor, sen elinde kamerayla sözde "hak" aramaya çalışırsan o karşındaki sessiz gözüken jandarma gerektiğinde genital bölgenden namlu ucuyla kan alır.

  • 15 yıl önce soruları çalanlar şu an hakim, savcı, adli tıp uzmanı, emniyet amiri, kaymakam ve devletin kilit noktalarında bürokrat. bunların verdikleri raporlara ve kararlara şaşırmamak lazım. tek bir talimatla istenen karar çıkıyor, istenen kişi ceza alıyor ya da beraat ediyor, istenen festival iptal ediliyor, istenen kişi gözaltına alınıyor.

  • "almanya yenilgisini unutturacagiz" diye buyurmustu hiddink bu mac arifesinde. unuttuk valla. hakliymis adam. isini biliyor.