hesabın var mı? giriş yap

  • bu google ve facebook başta olmak üzere akla gelen bütün teknoloji şirketlerinin verilerinin toplamından fazla. üstelik bu veriyi 700 bin yıldan uzun tutabiliyor (dvd’ler 100 yılı bile göremiyor mesela). saklama süresi en az 2 bin yıl olarak hesaplanmış. *

    şimdi bunu yaratan tanrı, aynı zamanda 'muhammed'in evine yemeğe çağrılmadan girmeyin' der mi?

    büdüt: ateist değilim, deistim, tanrı'yı din vs göndermeyecek bir mühendis olarak hayal ediyorum.

    debe: normalde debe editi girmem lakin bugün günlerden beşiktaş, başarılar beşiktaşım.

    edit3: teşekkürler beşiktaş'ım, çok güzel bir gün. .

  • birebir çalışmış bir insan olarak diyorum ki nurgül yeşilçay haklıdır. bilen bilir onu kupası hep doludur, bir şeyler içer. bazen çok neşeli olur sağı solu öper bazen kızgın olur yoldan geçene saldırır. sabahtan akşama öküz gibi çalışırsın bir de bu tipi beklersin. geldiğinde hep kıpkırmızıdır ve bir ton pudra mudra bir şeyler gerekir.

  • tayyareci vecihi olarak da bilinir. 1889 doğumlu. 1913 yılında yeşilköy (o zaman ayastefanos) tayyare mektebinde öğrenim gördü. tayyare zabiti diplomasıyla mezun oldu. birinci dünya savaşı ve milli mücadele yıllarında savaş pilotu olarak görev yaptı. 1917 yılında uçağı düştü, esir oldu, 3 ay sonra rusların elinden kaçtı. vecihi k-vi isimli uçağı üretti (motor dışında tüm tasarımı ona ait). 1925 baştayyareci unvanı aldı. yurtiçinde ve dışında pek çok uçak projesinde çalıştı. uçaklar üretti ve modifiye etti. pilot yetiştirdi. kanatlılar isimli dergi çıkardı.

  • cevabı kabataş'ta görüntü var özgecan'ın katlin de ise deliller var olan soru. bunlar ciddi ciddi kabataş'ta çıkan ve bunların iftiralarını ortaya koyan görüntüleri yok sayıyorlar ya ben ona şaşırıyorum. lan kabataş'ta görüntü var var olmasına da sizi desteklemek bir yana iddialarınızı çürütücek şekilde var. yalan söyledik özür dileriz diyecek onur yok sizde ama onda haklısınız bak.

  • -123 hulusi?
    -burdayım öğretmenim..
    -156 serkan?
    -burdayım öğretmenim..
    -183 ercan?
    -ercan buradaaa.. ercan buradaaaa.. uzak mesafedeeeeaa… sırayla kaloriferin buluştuğu noktadaaaaa.. deniz tarafına bakan pencere kenarındaaaagh..
    -lan olm lan. bi sus lan! şimdi yiyeceksin benden beş kardeşi.
    -hayrettin yapmaaaa.. hayrettin yapmağhh..

  • asıl adı stephan robert irwin'dir. 22 şubat 1962 doğumludur, tarihte bugün yani 4 eylül 2006'da, ölümcül bir biçimde bir iğneli vatoz tarafından göğsü delinmiş ve bunun neticesinde hayatını kaybetmiştir. bu olay queensland'in kuzeyinde belgesel çekimi esnasında gerçekleşmiştir. olay kamera kayıtlarına yakanlanmıştır ve bir kopyası queensland polisine verilmiştir.

    kazanın kopyasının yeniden incelenmesinden ve kayıt yapan kameraman ile konuştuktan sonra, deniz belgeseli film yapımcısı ve ben cropp isimli balıkçı, iğneli vatozun kendisini tehditte hissetmiş olabileceğine dair yorum yapmıştır. steve irwin'in vantuzla hareket ederken, onunla yan yana olduğunu ve kameramanın ileride bulunduğunu söylemişlerdir. bu tür durumlarda iğneli vantuzun tehlikeye otomatik bir şekilde kuyruğundaki bükülen keskin kısım ile karşılık verdiği belirtilmiştir. vantuzun kuyruğundaki uzun kısmın 25 cm kadar varabileceği söyleniyor. böyle bir vakanın milyonda bir görüldüğü de belirtiliyor ayrıca.