hesabın var mı? giriş yap

  • yetimin hakkını yedirmeyeceği sözü verdiğini belirten ancak mahkeme onaylı diploma hırsızlığı ile tanınan ve akp tarafından sayısız makama haksız yere yerleştirilen hamza yerlikaya'nın tweetidir.

    ''bendeki de merak sanırsam herkeste vardır.
    hesabı kim ödedi?
    hesap ne kadar tuttu?
    fatura kim adına kesildi?
    şahsi mi yoksa belediyeye mi fatura edildi?''

    link

    hamza hesap soruyor arkadaşlar. hamza utanmıyor arkadaşlar. hamza'da arlanmanın zerresi yok arkadaşlar. hamza'nın diploması sahte arkadaşlar. hamza hiç değişmiyor arkadaşlar.

  • doğru bir tespittir.

    benim sürecim de şöyle olmuştu:

    satılık ürün: çekyat
    gerçekten tertemiz, neredeyse hiç kullanmadık.
    kendi değeri 2000 tl idi

    - ilk fiyat: 800 tl
    arayan yok
    - ikinci fiyat: 500 tl
    arayan yok
    - üçüncü fiyat: 250 tl
    arıyorlar ama gelen yok
    - dördüncü fiyat: 100 tl
    arayanlar arttı ama hala gelen yok
    - son fiyat: 1 tl
    bir öğrenci aradı, "ben almak istiyorum ama nakliyeyi siz halledebilir misiniz?" dedi.

    orada bende film koptu, apartman görevlimize sordum. oğlu evleniyormuş, bedavaya ona verdim.
    bu kadar beleşçi ve şark kurnazı bir millet olamaz.

  • kalecilerin hiçbir şekilde tutamadığı brezilya'nın özel vuruşu. top balık oluyordu ve kaleci tutmaya çalışınca şaftı kayıyordu. brezilya ve balık nasıl bir bağlantı onu da anlamadım pek.

    ekleme: o balık piranaymış. amazon nehrinde bolca bulunurmuş. yani brezilya'da pirana meşhur imiş.

    özel vuruş şu şekildeydi. tabi kaleci alman olunca pirana bile işlememiş.

    ek: imla.

  • ne sıfatla başbakan'la gezi parkı için konuşacağını cidden bilmiyorum. tek mimikle 10 sene aynı rolu oynadı lan adam. böyle olunca sanatçı mı oluyor?

    ahaha twitter'da biri biz polat alemdar'ı değil, cerrahpaşalıları istiyoruz demiş. adam haklı.

  • turkcell henüz reklamlarında kullanmadığına göre yeterince bıkılmamış demek ki.

  • benim anaokulu eşofmanımın dizinde yıkansa da çıkmayan bir çamur lekesi vardı, dolayısıyla öğretmen her hafta başı beni azarlardı giysilerim kirli diye. yine böyle bir sabah bu sefer "dün gece perihan ablayı izlediniz mi?" diye sordu, ben de büyük bir heves ve neşeyle izlediğimi söyledim. bu kez de o saatte uyumayıp televizyon izlediğim için azarladı beni. biraz manyak bir öğretmene denk gelmişim sanırım.

  • doğru bir bilgi.*
    lakin ağızları çok bozuk oluyor. geçen gün mustafa diye bir tanesine mesaj attım, "gözleriniz de entryleriniz kadar güzel mi?" diye. söylemediğini bırakmadı horonzbu.

  • 3 gündür kulanmaktayız kendisini.

    120m2 evi 1,5 saatte tamamen süpürüyor. telefona yüklediğiniz yazılımdan doğru tüm kontrolü yapabiliyor, temizlik sırasında anlık olarak evin neresinde olduğunu takip edebiliyorsunuz. geçmiş temizliklere de girip detayları inceleyebiliyorsunuz. mi home uygulamasını genel itibariyle kullanışlı bulduğumu söyleyebilirim. evin haritasını bir kere çıkardıktan sonra hafızaya atıyor. evi henüz tanımadığı ilk kullanımımızda salondan oturma odasındaki şarj istasyonuna (en kısa yoldan gitmeye çalıştığında duvarla karşılaşıyor) gidememişti. şimdi evi tanıdı kendileri, salondan şarj istasyonuna git dediğimde geriye dönüp kapıdan gidiyor :) yani bir anlamda cihazda 'machine learning' var.

    2 cm'ye kadar engelleri aşabiliyor. banyonun girişindeki mermerden geçebiliyor. içerdeki derinlik daha fazla olduğu için geri çıkamıyor. app'ten doğru banyo girişini kapattık. evin istediğiniz bölgesini kapatabilir veya özellikle temizlemesini istediğiniz bölge için temizle komutunu verebiliyorsunuz. eğer koltuklarınız altı robotun girebileceği kadar yüksekse normalde sizin koltukları çekerek yapacağınız temizliği hiçbir şeyi yerinden oynatmadan yaptırabiliyorsunuz. ufak süpürgesi sayesinde duvar kenarlarındaki tozları da temizleyebiliyor.

    cihazda süpürme ve ıslak silme şeklinde iki fonksiyon var. ıslak silme özelliğini kullanabilmek için halıları kaldırmanız gerekiyor. bir süre sonra da bezin temizlenerek yeniden takılması gerekiyor. bu işlem için önerilen süre 30 dakika. 1,5 saatlik bir genel temizlik için bezin 3 kere temizlenerek takılması lazım. nihayetinde ıslak silme için her ne kadar işin yine büyük çoğunluğunu üstlense de yine de sizin evde olmanız gerekiyor.

    eğer doğrudan bölgesel bir leke/kirlilik söz konusuysa ıslak silme özelliğinin çok tatmin edici olmadığını söylemek lazım. sonuçta cihazda kirliliği algılama gibi bir özellik yok. sizin cihazı aynı bölgeye tekraren yönlendirmeniz söz konusu olabilir. ama bunu yapana kadar bezi alıp temizlemek daha pratik ve hızlı olacaktır.

    sonuç itibariyle özellikle süpürme fonksiyonuyla evin genel temizliğini yapma konusunda bence parasını fazlasıyla hak eden bir cihaz. siz evde yokken bir robotun tüm evinizi temizliyor olması günümüz teknolojisinin geldiği noktayı sadece uzaktan gözlemlemenizi değil, bizzat yaşamanızı sağlıyor.

  • olması gerekendir.ne kadar istemesemde yurtiçi kargoyu bu konuda destekliyorum.

    ben 3 tane farklı firmadan sipariş verdim.hepsi de yurtiçi kargoyla gelecek. sizin eşinizden corona virüsü kapıp bana getirip bulaştırabilir.lakin ben 1 aydır kendimi karantinada tutuyorken , öyle boku bokuna virüs kapmaya asla müsade etmem.

    kapacaksam delikanlı gibi çıkar sokakta yerlere belene belene yuvarlanır kaparım.

  • il, ülke, sınır, mesafe demeden istisnasız her ilde ikamet eden birkaç arkadaşı bulunan şahıs. örneğin;

    uğurkan: ayselcim nereden katılıyorsun yarışmaya ?
    aysel: hataydan geliyorum.
    uğurkan: hatay'da yaşayan çok değerli bir arkadaşım var kendisine ve hataya buradan bol öpücükler gönderiyoruz.

    uğurkan: mervecim nereden geliyorsun ?
    merve: seattle'dan geliyorum.
    uğurkan: seattleda yaşayan çok yakın bir dostum var, rahşan dağakaçan, kendisi bülent ersoy'un şapkalarını dikerdi eskiden kendisi fevkalade bir insandır ona burada bol öpücükler yolluyoruz.

    uranüsten katılsalar yarışmaya illa öpücük gönderecek amk.