hesabın var mı? giriş yap

  • elin ingiliz'ine, elin amerika'lısına demediğinizi bırakmayın, bunlar size bahşedilmiş hak olarak görün, ama bir film de türkiye'nin falanca yeri berbat, orada uyanmadığım da mutlu oluyorum dediklerinde tü kaka.

    bu yaklaşımlardan bile kafa olarak aziz nesini anmak lazım "türkiye'nin %60'ı aptaldır" sözü için. beğenmek zorunda mı elalemin adamı senin yaşadığın orta doğu ülkeni? nerede ne zaman öleceğin bile şansa kalan, dışarıdan eve geldiğin de başına bir iş gelmediği için kendini şanslı saydığın bir ülke için az bile söylemiş.

    düzeltme: haber linki başka? ayrıca ekran görüntüsü linki uçmuş

  • eğer cem garipoğlu hakkındaki bu iddia doğruysa mantıken abisi levent garipoğlu'nun da 18 yaşına girerken bu tarz bir cinayet işlemesi gerekir.

    (bkz: nigar kevser şahin) cinayetinin işlendiği tarihte levent garipoğlu 17-18 yaşlarındaydı. ve okuduğuma göre cinayet mahali ile garipoğlu ailesinin evi yakınmış. cinayetin soruşturmasında katilin robot resmini çıkarmışlar. görsellere levent garipoğlu ve katilin robot resimlerini atıyorum.

    edit: nigar'ında uzuvları kesilmiş, bir çok yerinde 'v' şeklinde sembol ve daha başka garip sembollerle vücudunda kesikler bulunmuş.

    görsel
    görsel
    görsel

  • bazen yanıltabilir. gerçi şu yaşıma kadar yanılmadım zira tırt kitapları da okurum.

    * kitap kapağında insan yüzü fotoğrafı varsa.

    * kitap, çok satanlar reyonunda yer alıyorsa.

    * niv york tayms hakkında iyi şeyler söylediyse.

    * arka kapağında kitabın ne kadar şahane olduğu anlatılıyorsa.

    * kitap, yazarın anasına yok bilmem halasına atfedilmişse.

    * ön kapağında "üfff ne biçim de taşaklı bir laf ama" niyetiyle bir aforizma sıçıldıysa.

    * yazarı internet aleminden pörtlediyse.

    * kapağı böyle janjanlı, yok böyle kımıl kımıl rengarenk tasarlandıysa.

    o kitap deneyimlerime göre %98 tırttır. %2'lik yanıltma payı için özür dilerim.

  • ilerleyen zamanlarda adını çok sık duyabileceğimiz yunan basketbolcu. 1994 doğumludur ve adından anlaşılacağı üzere nijerya kökenlidir. 1990'ların başında nijerya'dan yunanistan'a göç etmiş bir ailenin çocuğu olarak atina'da doğmuştur, ancak yunanistan'ın sert göçmenlik yasaları nedeniyle ailenin bu ülkede doğan çocuklarından hiçbiri halen yunan vatandaşlığı alamamıştır, hepsine giannis gibi yunan isimleri vermiş oldukları halde (bkz: jus soli). bu nedenle yunanistan'ın alt yaş grubu ulusal takımlarında henüz oynamamış olsa da eğer söylendiği gibi müthiş bir oyuncuya dönüşürse herhalde bu yeteneği nijerya'ya kaptırmamak için yunan makamları birşeyler düşüneceklerdir.

    saha içindeki oyununa gelirsek, 2.06 boyu ve upuzun kolları, kocaman elleriyle nba'de son dönemde moda olmaya başlayan nicolas batum tarzı atlet 3 numaralara benzetiliyor. ayrıca top kontrolünün iyi olduğu, pek çok pozisyonu oynayabildiği, çok iyi bir saha görüşü olduğu, hatta bu nedenle "fizik ve oyun tarzı olarak" kevin durant'e benzetenlerin bile çıktığı söyleniyor. şahsen ben videolarına bakarak şut sokamayan bir durant'e benzettim, nitekim hep içeri drive ediyor ve pota civarında çok iyi bitiriyor ancak istikrarlı bir dış şutu olmadan iyi bir yerlere gelmesi zor (derken bu sezon %33'le üçlük attığını görüyorum, çok kötü sayılmaz) şu anda yunan 2. liginde oynuyor, ancak önümüzdeki yıldan itibaren ispanya 1. ligi acb'de zaragoza forması giyecek. 2017'de bitecek kontratının her yılının sonunda nba'e çıkış maddeleri bulunuyor. draftexpress sitesindeki 2013 mockdraft'ında ilk turun sonunda seçilmesi bekleniyor ancak ben ispanya'da kendini göstermeden drafta gireceğini düşünmüyorum. yeni parlamış ve kendini alt yaş grubu avrupa şampiyonalarında henüz hiç göstermemiş bir avrupalı için ilk tur çok hayalci bir beklenti, en iyi ihtimalle 2. turun sonlarında seçilir şimdi girerse. ayrıca kendisiyle aynı takımda oynayan, 92'li thanasis adetokunbo adında bir ağabeyi vardır ki onun ortalamaları giannis'ten biraz daha iyi görünüyor şimdilik.

    bu entry'deki bilgilerin çoğunu jonathan givony'nin kendisiyle ilgili tanıtım yazısından aldım: http://www.draftexpress.com/…annis-adetokunbo-4090/

  • asker çocuğuyum ve askerliğimi asteğmen olarak diyarbakır’da yaptım.

    övünülecek bir yanı yok bunların, zorunlu askerlik yanlıştır. oğlum olsa bedelli yaptırırım. asteğmen olup muvazzafların yerine nöbet tutması veya er olup araba yıkaması için yetiştirmiyoruz çocukları.

  • bir arkadaşım var kendisi 42 yaşında. çok güzel bir kadın.bilgili, kültürlü kendisini çok güzel yetiştirmiş. kariyer sahibi. evi, arabası var ahlaken çok düzgün.marifetli, merhametli vs.. ona satırlarca methiyeler düzebilirim birçok taliplisi olmasına rağmen bekar neden mi çünkü annesi hasta ve yatalak. abisi bakmıyor, yengesi hiçbir şekilde kabul etmiyor. bütün sorumluluk bu arkadaşın omzunda. şimdi bu arkadaşım nasıl evlensin kim bakacak annesine. arkadaş çevresi bile bilmez annesinin durumunu, ailevi mevzularını. siz sadece gördüğünüzle yargılıyorsunuz, yaşantılar çeşit çeşit her hikaye çok farklı.

  • muhtesem bir site.

    edit: bu entryi kotuleyenler. evet bugun cumle alem youtube'un muhtesem bir site oldugunu biliyor, google'a muhtesem bir site demek gibi birsey. fakat bu entry girildiginde youtube nedir kimse bilmezdi ulan. biz de dehsete dusmustuk milyon tane klibi gorunce, hayret bisi ya...