hesabın var mı? giriş yap

  • yediğinizin tadı güzelse, sağlığınız için zararlı, tadı kötüyse, sağlığınız için yararlıdır...

  • milliyet gazetesi haberi.

    bu da linki

    http://www.milliyet.com.tr/…ce serbest kaldi&ver=17

    evli ve 39 yaşındaki bir kişi parkta erkek arkadaşıyla oturan kızı tehditle kaçırıyor. erkek arkadaşını bir tokatla uzaklaştırıyor ve kıza tecavüz etmeye çalışıyor. evet buraya dikkat tecavüz etmeye çalışıyor!!! kızın iç çamaşırlarındaki sperm örneklerinden anlaşılıyor tecavüz etmeye çalıştığı ve ne oluyor biliyor musunuz? tecavüze yeltenen kişi yeterli tehdit oluşmadığından ve kız 18 yaşından büyük olduğundan dolayı savcı tarafından serbest bırakılıyor. yani hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor. biz de bu memlekette adaletten ve kalkınmadan söz edelim.

    evet değerli arkadaşlarım. 18 yasından büyük kızlara siki sokmadığınız sürece istediğinizi yapabilirsiniz. tecavüzcü sayılmıyorsunuz. adalet böyle çalışıyor bu ülkede.

  • yine full aksesuar bi erkek başrolle karşı karşıyayız. müzisyen, klasik araba kullanıyor, hoca olacak kadar zeki ve de aynı zamanda zengin ama idealist de olan kalın dudaklı bir adet şükrü. yaaa yapmayın allah aşkına sonra kızlarımız bunları gerçek zannedip fanpage açmaktan şaşı oluyor.

  • lebron'un pek sevdiğini sanmadığım eski sepet topçusu. hikayesini oradan buradan derlediğim bilgilerle toparladım. buyrun.

    delonte west, nba'de boston celtics, seattle supersonics, cleveland cavaliers ve dallas mavericks gibi çeşitli takımlarda oynayan eski bir profesyonel basketbol oyuncusuydu. sağlam bir nba kariyerine sahipken, oynadığı günlerde ve sonrasında bazı kişisel ve profesyonel zorluklarla karşılaştı diyelim kısaca.

    delonte west'in lebron james'in annesi gloria james ile ilişkisi olduğu iddiası geniş ilgi gördü ve medyada yayıldı. ancak, bu söylentinin ilgili taraflarca hiçbir zaman doğrulanmadığına dikkat etmek önemli. hem delonte west hem de lebron james söylentileri yalanladı ve hiçbir güvenilir kaynak iddiayı destekleyecek doğrulanmış herhangi bir kanıt sunmadı. (yani, bir yandan neden böyle bir şeyi kanıtlasınlar ki diye düşünmeden edemiyor insan.)

    ne olursa olsun, söylentinin delonte west'in itibarı ve kamuoyu algısı üzerinde olumsuz bir etkisi oldu. akıl sağlığı sorunları ve yasal sorunlar da dahil olmak üzere çeşitli kişisel sorunlarla mücadele etti, bu da istikrarlı bir kariyer ve basketbol sonrası yaşam bulmakta güçlük çekmesine neden oldu.

    oyun sonrası kariyeri boyunca delonte west, akıl sağlığı, madde bağımlılığı ve evsizlik gibi durumlarla karşı karşıya kaldı. halk arasında darmadağın halde olduğu görüldü ve bu da sağlığıyla ilgili endişelere yol açtı haliyle. bazı oyuncu arkadaşları ve basketbol camiasındaki insanlar desteklerini sundu ve tekrar ayağa kalkmasına yardım etmeye çalıştı dallas mavericks'in sahibi mark cuban gibi. 2022'nin son günlerinde bir mavericks maçında bile görüldü ve durumu fena değildi, toparlıyor gibiydi. yine de west'in hikayesi pek çok açıdan bayağı enteresan bir hikaye.

  • geçti o mmf devirleri. artık biz mmf'ye borç veriyoruz. tabii bay kemal bunları bilmez.

  • nsa, amerika birleşik devletleri'nin toplam 17 istihbarat kurumundan müteşekkil istihbarat örgütünün esas üyelerinden biridir. vazife itibarıyla elektronik istihbarat temîninden sorumludur. telefon, internet, kamera gibi "teknik" bilgilerin alınması ve değerlendiriilmesi hep nsa'nın sorumluluğundadır.

    hâni "google, msn, yahoo falan bütün bilgilerimizi cia'ya veriyomuş!", "isterlerse şu anda bizi bile dinleyebilirlermiş. belki de dinliyorlardır!", "acaba beni de görüyorlar mıdır?" gibi halk arasındaki fenâfillah dedikodularının hepsi nsa'nın vazifeleridir.

    şimdi bu kurumun nasıl bir altyapıya sâhip olduğunu ve dahi neler yapabilecek olduğunu bir örnek ile izâh edelim. misâl, nsa, bir şahsın değil, kıriptolu, kıriptosuz bir telefonu değil, bütün bir kurumu değil; topyekûn koskoca bir ülkenin bütün telefonlarını, şahıs, kurum, kıriptolu, depozitolu, kablolu, kablosuz ülkede vârolan bütün telefonları, ne var ne yoksa aynı anda dinleyebilecek denli bir istihbarat örgütüdür.

    ben söylemiyorum. hürriyet gazetesi de söylemiyor; kendi gazeteleri söylüyor. yâni kendileri söylüyor. buyrun:

    http://www.washingtonpost.com/…1d1cd4c1f_story.html

  • geçen gün sirkeci'de bir mekanda 6 tl'lik bişeyler atıştırdıktan sonra hesabı ödemek için kasaya geldim ve 10 tl uzattım.

    -abi 1 liran var mı?
    +maalesef
    -artık 4 tane 1 liran var abi. afiyet olsun, yine bekleriz.

    seviyorum lan böyle yaratıcı, anlık espri yapan esnafları.

  • olay bölüm başına üç beş kız düşen elektrik bölümünde geçer,
    hoca dersini güzel güzel anlatırken kapı açılır güzel mi güzel dört tane hatun içeri girerler. arka sıralara yerleşirler. aradan üç beş dakika geçer, kızlar kendi aralarında fısıldaşmaya başlarlar, bu ders kimya değil miydi diye, sonra hoca birden tahtaya dönüp periyodik cetvele benzer birşey çizer ve kimya anlatmaya başlar..

  • hala steam boykotu diyenleri görünce bugüne kadar niye geçmemişler şaşırdım açıkçası. adamlar yıllardır senin saçma sapan kuruna rağmen tl ile satış yapıyordu, baktılar düzelecek gibi değil en sonunda dolar yaptılar. ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumu sorun edip sokaklara dökülmesi gereken insanlar hala steam boykotu peşinde. bu kafada adamlara her şey müstehak. boykotu seçimlerde bütün ülke yapacaktı. o tren kaçtı artık. steam yerinde olsam daha da fiyatları arttırırım. çünkü steam boykot diyenlerin anlayacağı dil bu.