hesabın var mı? giriş yap

  • bir çocukluk aktivitesi. anne bir yandan yatakları sererken, çocuk orada balıklama atlar diğer yatakların ve yorganların üstüne. kardeş de varsa süper güreş yapılır ve boğuşulur orada.

  • gerçekten hayatımda bazı şeyleri aştığımı, artık insanların fiziğinden daha çok kişiliğe karaktere düşüncelere önem vermeliyim diye düşündüğüm su zamanlarda tüm telkinlerimi alt-üst etmiş insan. şu an kendime inanamıyorum. nasil bir hayvanmışım ben ya. su an yayinda olan iğrenç programa katlanıyorsam iki sebebi var, ikisi de birbirine çok yakın.

  • sıkıysa tarzan'ı da zenci yapın. ama ağaçtan ağaca maymun gibi atlayan bir karakteri zenci yapmaya cesaret edemezsiniz bence.

    ___
    edit: zenci demekle siyahi demek arasında fark yoktur. zenci farsçadan(zangi) arapçaya geçmiş(zenci) siyah - siyahi demektir (siyah da farsça). ırkçı olan kelimeler "negro - nigga - nigger" gibi olanlardır. bu kelimeler her ülkede yasak falan değildir. ayrıca ispanyolcada siyah direkt negro demektir adamların umrunda değil.

    uzun lafın kısası zenci ırkçı bir kelime değildir. politik doğrucu olacağım diye ortamlarda çok pis rencide olursunuz dikkat edin.

  • afakan rolündeki ilker aksum, bu dizide adeta bir jim carrey performansı sergilemiştir. yekta kopan'ın sesiyle de birleşince hacıbekir lokumu olmuştur.

  • sabah 6 kapi calinir . izbandut gibi iki polis kapida ..

    uyku sersemi - gunaydin ?

    polis - gunaydin .. calinan arabanizi bulduk adresi verelim gidin alin ..

    uyku sersemi - arabam calinmadi ki ..

    polis - eminmisin ?

    uyku sersemi - eminim .. emin miyim ? ( boynunu uzatip bakar arabayi park ettigi yere )

    uyku sersemi - aaaa araba gitmis .. arabam gitmis .. arabami calmislaaar ..

    polis - bingooo

  • bir espresso türevidir. espresso, 7 gr. kahvenin içinden 30ml. sıcak suyun süzülmesiyle elde edilir. ristrettoda ise süzülen sıcak su miktarı daha azdır(20 ml kadar). dolayısıyla espressonun biraz daha sert ve yoğun halidir.

    lungo ise tam tersidir. bu kez espressoya oranla daha fazla su kullanılır, bu da kahveyi daha yumuşak yapar.

  • hikayenizi merak ediyor ve sizi tanımaya, anlamaya çalışıyorsa, kaygı seviyenizi yükseltmiyorsa, sinir uçlarınıza dokunmuyorsa, sizden önce düşünüyor ve planlıyorsa, ilgileniyorsa, muhtemelen sizi seviyordur.
    ama;
    sizin gerçekten istediğiniz bu mu? önce buna karar verin!
    eğer hikayenizi merak etmeyen,
    sizi tanımaya çalışmayan,
    ilgilenmeyen,
    kaygı ve endişe seviyenizi yükselten,
    kaybetme korkunuzu tavan yaptıran,
    sinir uçlarınıza dokunan,
    ve her şeyi planlamanıza rağmen bile canı istediğinde gelip giden birilerinin peşinde koşuyorsanız, o erkeğin sizi sevip sevmediğini anlama yollarına değil, kendinizi sevip sevmediğinizi anlamaya ihtiyacınız var demektir.
    dünyada kendisini sevmeyen birini başkalarının sevdiği görülmemiştir.