hesabın var mı? giriş yap

  • köyüne dön mercedes yorumu beni benden aldı. asıl togg’un üretileceği gemlik köy gibi bir yer ama neyse...

    zorunlu edit: gemlik’te birçok liman, fabrika varmış; çok cahilmişim. cahilliğimi doğma büyüme gemlikli oluşuma veriniz. çünkü yaşayan insanlar hala köy zihniyetinde. ne kadar fabrika kurulsa da zihniyet değişmedi maalesef.

  • şunun devamıdır (bkz: #88505621)

    seo nedir sorusunun doğru cevaplanmasıyla artık çok da zor olmamaya başlayan şey.
    aslında cevap basit, arama motorlarının kalite yönergelerine uygun hareket etmek. o kriterlere göre ne kadar iyi sitelere sahipseniz sıralamanızı yükseltiyorsunuz.

    peki onlar ne işte? öncelikle şöyle söyliyeyim, artık google güncellemelerini ve o güncellemelerin ne anlama geldiğini anlatmaya çalışan siyocuların anlatmak istediklerini takip etmeyi bırakalı çok oldu. seo google'ın sonuçlarıdır. bakmanız, incelemeniz gereken yer sonuçlar ve o sonuçlarda listelenen sitelerin ne yaptığını nasıl takip edebileceğinizi bilmeniz gerekiyor.

    - ücretli herhangi bir araç kullanmıyorum ( ahrefs vs )
    - web sitelerim için backlink almayı 4-5 sene önce bıraktım ( aldığım linklerin tamamını da reddettim zaten (bkz: google disavow tool) )
    - içeriğe odaklandım, çıkan sonuçlardakilerin ortak özelliklerini araştırdım ve denemelere başladım.
    - neredeyse 1 defter bitirdim, gün gün farklı içeriklerde farklı şeyler denedim ve hepsini not aldım, google ın o içerikleri indekslemesi, içeriklerin yeni hallerinin google sonuçlarına yansıması vakit aldığından farklı içeriklerim için çalışmalara devam ettim. hangi çalışmada içeriklerin daha fazla yukarıya çıktığını, hangi şeyleri yaptığımda düşüşe geçtiğini belirledim.

    bu çalışmalar ne kadar sürdü peki? 3-4 yıl. google'dan gelir kazandığım toplam süre yaklaşık olarak 14-15 yıl oldu. önceden iyi paralar kazanmak daha kolayken algoritmalarla google spamın önüne geçti ve artık ne istediğini tesbit etmek ve o isteklerini yerine getirip yukarıya çıkmak ciddi bir meşekkat oldu.

    ama sonuca değdi. yazı dizisinin devamı gelecek.

  • nesi skandal olduğunu anlamadığım açıklamalardır.

    adam diyor ki; baz istasyonlarının çalışma ve enerji besleme prensipleri belli. afet bölgelerinde enerji sorunu var. daha fazla yapılabilecek bri durum yok. nufüs yoğunluğu arttığı yerlerde daha da kötü olabilir.

    ne deseydi; teknolojiden biraz anlayan biri bile bu sonuca varabilir zaten.

    yahu arkadaşlar, insanlar evlerinin yanında baz istasyonu istemiyor diye 2000 yılından beri pek çok istasyon imza toplatılarak söküldü. balık hafızalı mısınız?

    teknoloji dediğin şeyi tanrılar yaratmıyor, hizmetini sürdürebilmesi için enerjiye ihtiyacı var.

    debe editi: vodafone savunuyorsun diyen var, ben turkcell müşterisiyim lan
    görsel

    "acil durum planınız yok mu" diyen var. bölgeye devlet 3 gün sonra ulaşmış bazı yerlere hâlâ ulaşmamış, siz ne kadar acil durum planı yaparsanız yapın hükümetin acil durum planı yoksa oturur beklersiniz.

  • kaldı ki kürdistandaki elektrik kesintisini neden t.c. devleti yapsın? kürdistanda elektrik kesiliyorsa kürdistan devletinin işidir.

  • kötürüm anneannesini tekmeleyen, çocuğuna fuhuş yaptırarak kazandığı parayla kumar oynayan, namaz kılanların üzerine napalm bombası atan, oruç tutanların midesine tulumbayla rakı basan, karısını nançaku ile döven bir ergenekoncudur.

  • - gelecekte ne olmak istiyorsunuz?
    - (iki yumruk bir anda havaya kaldirilarak makamli bir sekilde) heee man

    - onumuzdeki bes yilda kendinizi nerde goruyorsunuz?
    - golgeler satosu

  • arkasına ;) koyulan her söz buna dahildir. konu ne olursa olsun fark etmez. örnek;

    " bazı atomlar bağ kurmak için elektron alışverişinde bulunurken, bazıları da son yörüngelerindeki elektronları ortak kullanırlar ;) "

    tez yazarken kullanılacak sözleri bile adeta bir facebook statüsü gibi gösterir.