• kusulan* mekân.
  • poponun şekline göre şekil alanı, ısıtmalısı, taharet musluğundan akan suyun sıcaklığını ve basıncını * otomatik ayarlayabileni, popo kurutanı, elektrikli ya da elektriksiz çalışanı gibi bilimum çeşitleri olan* bişeydir bu. ayrıntılı bilgi için http://www.taharet.com/
  • klozeti meydana getiren porselen maddesi boka karşı korkunç bir manyetizma sergiler. günün ilk boku (bkz: günün ilk entrysi), motorda bir arıza yoksa mesir macunu kıvamındadır ve büzüğün taharet suyuna dik açıyla gelmediği ergonomi yoksunu klozetlerde yapışma sorununa neden olur. sifonu çektikten sonra sonra bile direnç gösterir, iz bırakır (bkz: su akar iz birakir turist gelir doviz birakir) üzerine hışımla işersiniz bi kısmını bertaraf edersiniz ama anarşik bok tazyikli sabah çişine bile inat eder... "neyse.. öğle vakti işini bitiririm" deyip gidersiniz..

    bir kısım bok sevinmektedir. daha karamsar olan boklar ise "bu kadar çabuk pes etmeleri garip, şimdi gittiler ama daha kalabalık olarak geri döneceklerdir" diye diğer kısma serzenir. bokun yapışabildiği klozetlerin boka empati duyan bazı işbirlikçilerin icadı olduğu söylenmektedir.. bokta kendinden birşeyler hisseden mühendis, mimar, endüstri tasarımcısı herkimse sictiktan sonra boka bakma hareketini sıkça gerçekleştiren biri olabilir. özellikle bokun tutanabileceği klozetler dizayn edip test ettirmeden piyasaya sürüyor olabilirler. bu ahval ve şerait içinde dahi...

    mna kodumun klozetlerini adam gibi yapın. burda sabahtan beri sifonu çekiyorum, üstüne işiyorum bok gitmiyo. kardeşim yaptığınız klozetlere hiç mi sıçmıyor musunuz denemiyorsunuz, boksever misiniz? fırça imalatçılarıyla gönül bağınız mı var iski'yle akrabı mısınız klozet deliğini gözüm kadar yapmıssınız deliğe isabet ettirmek için sniper büzüğüne sahip olmak gerekiyor.

    günlerce direnen dayanıklı boklar literatüre geçmiştir.. dün boktu bugün koktu deyimi de bu tip boklardan gelmektedir...
  • insan alacağı kazağı ,gömleği dener de rahat etmesi bu kadar önemli olan bir şeyi alırken niye denemez diye sorduran düşünme,ders çalışma,müzik dinleme köşesi.
  • kimisi vardir insanin sicma $evkini alir goturur. ama got bu ota da konar boka da. insan siki$tigi* zaman her turlu yere zicabilir.
  • dekorasyon malzemesi olarak kullanıldığına da şahit olduğum hede; bir bahçede ikinci el* bir tanesini alıp içine çiçek ekmişler, çok da hoş olmuş... (bkz: türksün di mi)
  • (bkz: bembeyaz)
  • tuvalette bişeyler okuma alışkanlığı olanlar için pek önemlidir bunun şekli şemali. yastıklı olanları tercih eder bu kimseler. iyi klozet kapağı dediğin uzun süreli kullanımlarda pişik yapmaz, terletmez, iz yapmaz, adamın gödünü rahat ettirir.
  • o kadar bozuk bir türkingilizcemiz olduki artık bu kelimeyi yazarken bir an için aklıma $u $ekilde yazmak geldi: close at.
hesabın var mı? giriş yap