hesabın var mı? giriş yap

  • ahahahaa. şaka gibi açıklama. bırak göndermeyi, gitmek isteyenleri bile zorla tutuyorlar. amaç ne kardeşim, amacınız ne? açıkça söyleyin.

    bahçeli'nin bayrama gidenler dönmesin, açıklamasından sonra bayramı sıfır kayıpla atlatmak için atılabilecek adımmış.

    aman bir arap bile eksilmesin ülkemizden. ne kadar arap, o kadar mutluluk diye düşünüyorlar sanırım.

  • kafamda gıcık olduğum insanlardan seçtiğim bir cinayet listesi var, bir gün ölümcül bir hastalığa yakalanırsam hepsini öldürüp öyle gidicem. bazen bu durumu onlara açıklasam mı acaba diyorum, hiç olmazsa sağlığım için dua ederler.

  • berlin halkının almanya bünyesindeki en pro-american kitle olmasındaki en önemli nedenlerden biridir (diğeri kennedy'nin berlin konuşması). tam 11 ay boyunca bir buçuk milyon insan "kus uzumu bombacisi" lakapli amerikan kargo ucaklari tarafından taşınan yiyecek, erzak, yakacak ve hammadde ile yaşamlarını sürdürmüşlerdir. duyulan minnettarlık o denli fazladır ki her sene berlin'de luftbrücke günü kutlanır. ayrıca kudamm üzerinde bu olay için özel oluşturulmuş bir müze vardır.

  • karpuzların hemen yanında, kapının önünde deniz malzemeleri bulunur.

    şişme simitler deniz yatakları deniz topları gibi.

  • çemberimde gül oyadizisinin bu geceki bölümünde zerre kadar abartilmadan tasvir edilen büyük patlamaya sebep olmus , geceyarisi gökyüzünün saatlerce rengini degistirmis, günlerce için için yanmis, enkazi yillarca kaldirilamamis romen bandirali petrol yüklü tanker. kadiköyde denizi gören görmeyen iskeleye yakin uzak bütün camlarin kirilmasina sebep olmustur.
    olay aninda isik lisesi erkekler yatakhanesinde uyumaktaydim 6. sinif ögrencisiydim (orta 1) çarsambayi persembeye baglayan geceydi, ertesi gün ilk ingilizce yazilimiz vardi. ingilizce ögretmenimiz çigdem talu ydu.

  • saglam bir fenerliyim.
    adamin sevinmesi ve bunu paylasmasi normal bir sey.
    normal olmayan bizim futbol kulturumuz, bizleriz.

    sonuna kadar kutlasin, yeter ki sporla ilgili belediye faaliyetlerinde tarafsiz olsun.
    baska bir seye gerek yok

  • şlsdşlasşdlşasdlsd

    oğlum böyle fanteziler aslında var, videolarda filan denk geliyoruz. ama şöyle bir cümle türkiye'de kurulur "ben size kendi kafanıza göre hareket etmeyeceksiniz demedim mi?" en son askerde bölük komutanı revirciyi böyle dövmüştü.

    o kız değil kıdemli üsteğmen hacı.