hesabın var mı? giriş yap

  • vapurdasındır.siyah t-shirtün ve güneş gözlüklerinle kıçta tam yangın dolabının yanına oturmuşundur. kulağında walkman vardır ve muhtemelen sentenced çalmaktadır. en baba modunu takınırsın ve sert esen lodosu iplemezsin. sen misin iplemeyen! o lodosun kudretiyle yangın dolabının kapağı hızla açılır ve "zıbammmm" effectiyle birlikte suratında patlar.. sen suratına yapışan kapağı usulca yüzünden çekersin. kompozisyon korkunçtur: tek camı düşmüş ve çerçevesi yamulmuş gözlüklerin ve sol kulağından fırlayan kulaklıkla lodosa mı yoksa dolabın kapağına mı kızacağını düşünürsün..fonda vapurun beyninde yankılanan düdük sesi..vuuuuupppp... vuuuuuuuuupp!!
    iskeleye atlarken kafandan bir ses daha gelir.dönüp baktığında asırlık paşabahce vapurunun asırlık levhası çeyrek asırlık beynine çarpmıştır...

  • hayret bir olay.
    halbuki hemen kapıları açıp maaş bağlamaları, ücretsiz sağlık hizmeti sağlamaları gerekiyordu.

  • synthol, en cok tartisilan urunlerden birisi olabilir, chris clark, alman mucit ve vücutçu, geliştirmistir. bu ürün ilk ciktigi zaman genis merak uyandirmistir. en cok ahlaki olarak tartisilmistir. kasların haciminde ani-çabuk buyume saglayan synthol yapay bir gelisime imza atar. synthol ne guc artisi ne de gercek kas hacmi saglar. tamamiyle yapay bir urundur. yapilan olcu oyuncak bir ayinin icini doldurup sisirmek gibidir.
    synthol’un içinde aktif-etken bir ilaç yoktur, vücut tarafından pek tolere edilemeyen yağlı bir solusyondur.

    nasil calisir?
    synthol herhangi bir kasa enjekte edilir ve kasin icinde uzun muddet kalir, kasin genel yapisini ve metabolizmasini bozar. tekrar tekrar enjeksiyon sonucunda kas fibrilleri etrafinda bir tabaka olusturmaya ve boylece hacim saglamaya baslar. vucut acisindan yabanci bir malzeme oldugu icin tamamiyle zarar vermektedir.

    icerisinde c8-c12 yağ asidi (medium-chain triglycerides-mct) karışımıni icermektedir. icinde bir de lokal anestezi sirasindaki agriyi azalticak bir anestezik malzeme bulunur.

    su anda farkli olarak yapilmis 3-5 tane synthol piyasada bulunabilmektedir.
    synthol buyuk kas gruplarinda enjekte olarak kullanilirsa daha buyuk deformasyon ve sekil bozuklugu ortaya cikartir. omuz , kol, belki baldir ve bilege uygulanabilir.

    uygulanacak kasin tam orta yerine enjekte edilir ve hergun surdurulur. 10 gun kadar devam eden enjekteden sonra dozaj arttirilir. bu sekilde ortalama 10 gunluk periyotlar halinde olcu istenilen seviyeye ulasana kadar dozaj arttirilarak enjekteye devam edilir. belli bir sureden sonra ara verilir ya da haftada bir enjeksiyona kadar dusurulur. kas olcusu ne kadar kalmasi isteniyorsa o surec icinde enjeksiyona devam edilir.

    synthol cok zararli bir malzemedir, eger enjekteyi damara yaparsaniz ciddi bir problem yaratir ve olume sebeb olabilir. synthol kastan cikartilacak olursa eger kas dokusuna ve fibrillere yapismis olacagindan cok ciddi sorun yaratir enfeksiyon olusmaya meyilli ortam yaratir.

  • çok fazla ünlünün icloud'larının hacklenmesiyle özel fotoğraflarının internet ortamlarına sızdırılması olayıdır.

    en popülerleri arasında jennifer lawrence var.

    not: sanırım gece yarısı operasyonu gibi bir şey oldu.

    not2: kaynak jennifer lawrence başlığının son on sayfası, lol.

    not10: ssg icloud'a dair: (bkz: #45384344)

  • ateizmi çökerteceğim derken yanlışlıkla allahı alet ile gözlemlenebilir bir şeymiş gibi göstermişler.
    aptallık böyle bir şey herhalde.
    bunlara kalsa kızılötesi ışınlar, radyo frekansları falan hep allah.
    işte bunlar hep allah.

  • crossfire'da ön meydanı cepheden gören makineli tüfek ve bombaların olduğu balkonda doğmuştur. ancak oradan az öncesinde biri geçip makineli tüfek ve bombaları topladığı için bu silahların yeniden çıkmasını beklemektedir. bu arada boş durmayıp balkonun köşesinde bulunan böcekleri ortama salar, belki iş yapar diye... yazıktır, hor görmeyelim :)

  • egitilmemis ve nota bilgisi olmayan kisilerde de bulunabilen, dogustan gelebilecegi gibi sonradan da kazanilabilen ya da gelistirilebilen, ama asla tam anlamiyla kusursuz sonuc veremeyecek olan duyum ve ses algilama, karsilastirma yetenegi.
    bu yetenege sahip kisi, seslerin birbirine olan uyumuna ve araliklara bakarak, aralarindaki detonasyonu anlayabilir. senfonik eserlerdeki solo keman sesi istisnasiz detone olacagindan, bu yetenege sahip kisiler sadece birkac virtuozun kayitlarini dinleyebilir. hatta onlardaki detonasyonu bile farkederler. bu yuzden aslinda dinleyici olarak mutlak kulaga sahip olmak rahatsiz edici bir durumdur.*
    referans olmadan tonu saptamak ise ayri bir olaydir. yine mutlak kulak gerektirir, ancak bunu yapabilmek icin ayrica ciddi muzik egitimi almis olmak ve en azindan bir notayi (bkz: la) kafaya kazimis olmak gerekir. bircok kisi aslinda mutlak kulak sahibidir, ancak muzik egitimi almamis olanlarda bunun farkedilmesi zordur ve muzik egitimi alan insanlarin buyuk bolumu bu yetenegi kazanir. ancak referans olmadan frekansi ya da tonu saptayabilmek daha zor bir beceri oldugundan, aslinda yanlis olmasina ragmen bu tanim hep o ozellige de sahip olanlari tanimlamak icin kullanilir. hatta muzikle ilgili onemli isler yaptigi dusunulen herkese bu yetenek yakistirilir. oysa ne sanildigi kadar az bulunur, ne de sanildigi gibi her onemli muzisyende...

    bu arada akbil sinyalinin 4'lu ya da tam aralik oldugunu anlamanin mutlak kulakla hicbir ilgisi yoktur.