hesabın var mı? giriş yap

  • çocuğa zaten istemediği şey yaptırılmış.haber yapıp milyonlarca kişiye bunu yaymak sosyal zorbalıktır. bilin istedim.

  • vay benim babam sen sigarayı nerden buldun ya
    üç gündür ilk kez güldürmüştür

    link

    edit:
    -dayı sen at biz sana malbora vericez

    edit: dayı maalesef eşini kaybetmiş.
    1.5 litre su ve bir tabaka tütün ile hayata tutunmuş

  • olmayan hatadır. olay silsilesini karıştırınca hata yapmış gibi gözüküyor ama öyle değil.

    ilk olarak dağdan bunları aslan akbeyi öldürsün diye mito kanadı çağırdı. yani devlet çağırdı. devlet görevlisi olarak mecburen geldi. laf olsun diyede sordu “ kimi indirecez?” diye. büyük bir iş adamı dediler bu aslan tombaladan sonradan çıktı.

    daha sonra buna bi liste verdiler. örgüte güya yardım edenlerin listesi. o listeden hariç pala hiç kimseye çökmemiştir. listeyi veren devlet işi veren devlet oala napsın? listeyi hazırlayanın aslında kirve olduğunu biliyor. e kirve kim ? palayı istanbula gönderen. kirve bir nevi devlet. mithat kuklası.

    önce kirve aşireti de ele geçirmek için hüsrev ağanın ayağını kaydırdı. mehmet karahanlının kılıç a dediği gibi “ sen kirvenin dahli olmadan mı hüsrevin isyan bayrağını çektiğini sanıyorsun ?” kirvenin burda 2 amacı var. 1 si aşireti ele geçirmek 2. si hüsrevi ruslara yaklaştırıp konseyden koparmak. 2 sinide başardı.

    yani pala bizzat devletin kendisi tarafından kullanıldı. dağda çatışan adam nerden bilsin bu kadar oyunu? emri verenler devlet görevlisi. ne yapacak yok armatöre çökmem mi diyecek ?

    sonra devletin diğer kanadı tarafından sorgu için yakalandı. doğu kanadı polat vasıtası ile yakalayıp sorguladı. bu noktada pala gerçeği anladı. kendisinin bizzat devlet tarafından gerçek devlete satıldığını. aslında ona emir verenlerin gerçek devlet olmadığını. emirlerden çıkış tam bu noktada.

    bu saatten sonra kendi başına hareket etti pala. dağa dönemez artık. devlet tarafından üstünün çizildiğini biliyor. tek şansı istanbulda kalmaktı.

    bu noktada akrep bekir iş teklif ediyor. kirve burda da ruslarda akreple oynuyor laz ziyanın deyişiyle. kirve vasıtasıyla iş palaya veriliyor. ama başaramıyor haloyu polat kurtarıp karahanlı bu sefer kirvenin oyununu bozuyor. halo işinin peşini bırakmayan pala halonun
    yeri için güllü dayıyı kaldırmaya çalışıyor başaramıyor ve güllü dayımız ölüyor. polat sonunda palayı yakalayıp sorgulayıp öldürüp güllü dayının intikamını alıyor.

    yani pala her şeyi emirle yaptı. ha beceriksizliği de devletin kendini yanlız bırakmasından dolayı.

  • sözlüğün kendi arasında anlaşabildiği üç konu vardır evlat; birincisi monica ablamız, ikincisi bal porsuğu, üçüncüsü ise ince siyah külotlu çorap...
    onun için fazla saçmalama, valla doğduğuna pişman ederler seni burada.

    linç başlasın.

    t:mal beyanı

  • böyle bir cortlatmaya ben de maruz kalmıştım. ne kadar "harun bunları giymez" desem de dinletemedim ailenin kadınlarına. illa o saten pijama takımıyla o deri terlikler alındı. al işte adam giymiyor pijamayı, yatakta kayıyormuş, bir yere tutunması gerekiyormuş dönerken. zaten evin içinde aborjin gibi yalınayak dolaşıyor, "deri terlik ney lan" dedi bana. terlik...isme bak. ter lik. kendime yabancılaşıyorum üst üste 5 defa terlik dersem.

  • süper bir imtihandır. bunu çeken bilir. şahsen ben ne zaman düğüne gitsem hakikaten rahatsız edici boyutlara geliyor. o yüzden düğünlerde çok sıkılıyorum tadım kaçıyor. bir kere girer girmez o yandan lüleli saçlı, simli kadınlar size bakıyor. aralarında gülüşüyor. hadi bunu atlatırsınız fakat asıl animasyondan da sorumlu piyanist şantörün birinci hedefisinizdir. gece boyunca en az iki espriyi sizin üzerinizden yapar. "uzun saçlı çok içme bayılırsın!" diye başlayıp "uzun saçlı sünnet oldun mu?"ya kadar gidebilir. benimki gitti. hayır bizim aile komple espri şaka yapan adamlar olduğundan, hiçbirinde zerre ciddiyet olmadığından onlar da gülüyor. yetmiyor sizi zorla oynamaya kaldırıyorlar. çünkü oynayışı komik görünebilecek, pistte eğreti durabilecek tek adam sizsiniz. geçmişte beni oynatmak için kuzenlerden, teyzemden, annemden kurulu bi kurulun mikrofonu alıp bana tezahürat yaptığını biliyorum. ve akıbet kaçınılmaz oluyor. kendimi serçe parmaklarından tutulmuş, esir alınmış olarak buluyorum. kürt halayına, üç ayağa zorlanıyorum. halayı çekerken ısssss diye şarkıya eşlik eden, zılgıt atan adamlarla kameraya alınıyorum. küçükken anneyle, teyze kızlarıyla utandırılarak dansa kaldırılan ben o günlerimi geri ister hale geliyorum. adeta aralarında köylü diye dalga geçilen zeynep değirmencioğlu gibiyim... yıllardır bitmiyor bu işkence... ama yalnız olmadığımı aranızda benim gibi mağdur olanlar vardır diye umut ediyorum... gelin birleşelim.

  • insanı ezik hissetiren şey. yani tamam bolca okuyorum ediyorum ama bunların arasına kendi orijinal fikrimi koyamıyorum, varsa yoksa sağda solda beğendiğim insanların fikirlerini paraphrase etmeç. inanır mısınız benim bu şikayetim bile orijinal değil, reddit'te gezerken gördüm "harbi lan ben de böyleyim" dedim o yüzden açtım bu başlığı. ya...