hesabın var mı? giriş yap

  • bir de hocam raw vegan diye bir sey var, ben de bizim hipster ozentisi bir arkadas saglikli yasam ayagina buna bulastigi icin ogrenmis oldum. adamlar pismis hicbir seyi yemiyorlar sagliksiz diye, varsa yoksa ot sebze meyve vesaire. elemanin domates corbasi yapiyorum diye bana anlattigi tarif blenderda cesitli sebzeleri domatesle karistirmaktan ibaret. domatesli sebze suyu yani. tabi hal boyle olunca kalori alamiyor bunye abaniyorlar findik fistiga. dusun yani boyle hayat yasayanlar var. sallamiyorum olm al bak linkine:

    http://en.wikipedia.org/wiki/raw_veganism

  • inanılmaz keyifli bir norveç dizisi. hem biraz korkutucu hem de eğlenceli. ilk sezonu bir çırpıda bitirdim. umarım ikinci sezonu da gelir.

  • fatih eminönü’nde, baklava ve tatlı üreticileri derneği'nin düzenlediği 'baklava festivali'nde vatandaşlara 3 ton baklava dağıtıması sonucu oluşan görüntülerdir. dağıtım sırasında baklava almak için birbiriyle yarışan vatandaşlar, beyin görmüş zombi gibi baklavaları talan etmekte ve ortaya şu iğrenç görüntüler çıkmaktadır. yazıktır, kişiliksiz ve görgüsüzlükte dünya liderliğine oynamaktayız.
    (bkz: başkaları adına utanmak)

  • gecenin 3 falan gibi bi saatinde babam bi arkadaşından eve dönmektedir . malum rakılar su gibi gitmiştir . derken polis çevirir :
    polis : iyi geceler beyfendi .
    babam : iyi gejeler memur beğy .
    polis: ehliyet , ruhsat , alkol var mı ?
    babam: vağla memur bey hebji var .

  • ebu bekr el bağdadi'nin yutub'a biraz sonra koyacağı duyumlarını aldığım bir video.

    videoda bağdadi sıfır makyajla yer alacakmış.

  • parası olan kimseler arabadan anlamaz arkadaşlar, bakın etrafınıza arabadan en çok anlayan tiplerin genelde ekonomik olarak alt gelir grubunda olduğunu görürsünüz.