hesabın var mı? giriş yap

  • selam, ben saçını kızıla boyatmış obez kız. birilerinin evladıyım ve tahminen seviliyorum. katletmek için geleceklere mesaj yoluyla adresimi verebilirim. ömürlerinde mutfakta et doğramamış insanlar olarak, beni nasıl öldüreceksiniz çok merak ediyorum.

    faşizme faşizmle karşılık vermek gerekirse, şişman insanları sırf şişman oldukları için katletmek isteyenleri, ben de gaz odasında boğmak istiyorum. ama ne gerek var bunlara? dünyada yeterince oksijen var, bir kısmını da onlar ziyan etse mesele olmaz.

  • atatürk döneminde kurulmuş tüm cumhuriyet şirketlerini "devlet şirket sahibi olmaz" argümanı ile satıp bitiren siyasal islamcılar ın domates, biber, ucuza peynir, soğan, patates satma girişimlerine bir örnektir.

  • soğan soyarken karşılaşılan ciddi bir mes'ele. bilindiği üzere soğan kabukları katman katman olur. dışa doğru iyice incelen katmanlar kabuk formunu alır. o kabuklar birer birer kaldırıldığında soğanın etli kısmına ulaşırız. yalnız bu katmanlarda öyle bir kritik nokta, yani kritik katman vardır ki kararsız insanı çileden çıkartır. söz konusu katmanın üst kısmı kullanılabilir alt kısmı ise biraz daha kabuğa yakın görüntüdedir. genelde o katman da çöpe atılsa da insanı düşünmeye sevkeder.

  • bana entry sildiren, taraftarı olduğum kulüptür. son süreçte didier drogba ile alakalı yazdığım entry'leri sildim. sildim çünkü haksızmışım. tribünlerde hakikaten bahsedilen ırkçılığı yapan pislikler varmış ve benim taraftarı olduğum, çocukluğumdan beri desteklediğim kulübüm bu pislikler hakkında gerekeni yapmak yerine, türlü türlü sözde video/fotoğraf kanıtlarıyla bu adamları savunur duruma geçmiştir.

    benim kulübümün savunulacak bir yanı yok. yok çünkü yönetenler, 3-5 çapulcunun yaptığı pisliğin 106 yıllık bir tarihe leke sürmesine göz yummakla kalmayıp, bu lekeye alet olmuştur.

    tükürdüğümü yalıyorum arkadaş. didier drogba; sesli isyan ettin ya, helal olsun.

  • evrime inanmayın arkadaşlar okuyun anlayın ve evrimi öğrenin.

    evrim uydurmasyon bir tanrı gibi inanılacak inanılmayacak bir şey değildir. dinamikleri de kuantum fiziği gibi aklımızın sınırlarını zorlamaz.

    okursanız evrimin nasıl ve neden gerçekleştiğini anlayabilirsiniz. inanmaya vs. gerek kalmaz. o zaman maymuna bakınca ne hissediyorsanız kediye köpeğe domatese bibere bakınca da onu hissedersiniz.

  • bu konulardan muzdarip olanlara,başka bir bakış açısıyla nacizane tavsiyelerim;

    1-beslenme alışkanlığınızı değiştirin.çok yağlı,çok çekerli,çok unlu gıdalardan uzak durun.

    2-gazete ve tv'lerden uzak durun...rahatlatıcı belgeseller izleyin.

    3-kimseyle tartışmaya,kavgaya girmemeye çalışın.

    4-erken uyuyup,erken kalkın.

    5-bir hobi edinin.

    6-temiz hava yürüyüşleri yapın.

    7-hayatınıza zarar verdiğini düşündüğünüz kişilerle iletişimi kesinkes koparın.

    8-bağımlılık ve alışkanlıklarınızı asgari seviyeye indirin veya terk edin.

    9-insanlara veya hayvanlara yardımcı olun...bir fakire yardım edin...bir öğrenciye yardım edin...sokak kedileri,sokak köpekleri vs organizsyonlarına da yardım edebilirsiniz.yardım etme duygusu stress ve anksiyetenin en etkili düşmanıdır.

    10-geleceğinizi düşünmeyin,geçmişinize takılmayın ve şimdi de de boğulmayın...akışına bırakın.

    11-gülümseyin...her durumda tebessüm edebilmeyi kendinize öğretin.size kızgınlık ve sinirlenme duygusu veren tüm kişi,olay ve mevzuları bir kağıda yazın...ardından o kağıdı buruşturup çöpe atın.

    12-ailenizle sık sık temasta bulunun...kendinizi sevdiklerinizden izole etmeyin.

    13-kendinizi sevin...kendinizi yalnız bırakmayın...kendinize sahip çıkın.

    unutmayın; sizi en iyi tanıyan siz olduğunuz gibi,sizi en iyi anlayacak olan da yine sizsiniz!

  • 11 yaşında ölen kardeşin mezarını uzun süre sonra ziyaret edip, mezarın üzerindeki defne ağacının* ne kadar büyüdüğünü fark etmek.. dönüş yolu boyunca babayla tek kelime konuşamamak.. yol boyunca repeate alınmış halde sadece tek bir cümleyi tekrarlayıp duran iç sesi susturamamak; " aman da aman büyümüş de kocaman defne ağacı olmuş aslan kardeşim"..
    takip eden günlerde aynanın önündeki defne yaprağını arada bir koklayıp, okşamak..
    çok daha sonra aynı yapraktan babanın cüzdanında bulmak..

  • program işliyor gençler, bana "hmm.." dedi. mealen"allah'ın yarattığına kötü bir şey deyip de günaha girmeyelim abi de niye upload ettin ki fotonu sen bilmiyor musun kendini" anlamı çıkarttım. "godlike" kategorisinden kızlar eqlesn, swh.